Star TV'nin yeni dizisi "Serçe Sarayı" 5 Mart akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Seyircilerin büyük ilgi gösterdiği ve büyük beğeni toplayan dizi uzun süre ekranlarda olacak gibi görünüyor.



Büyük yalan ortaya çıkıyor
İki yıl önce eşini kaybeden ve hala onun yasını tutan Serçe bir tesadüf sonucu, eşi tarafından kendisinden saklanan gerçekle yüzleşir. Serçe’nin gençlik aşkı Kadir de yıllar önce terk ettiği mahalleye dönmüş, üstelik de arkadaşlarıyla Serçe’nin gönlünü yeniden kazanmak üzere iddiaya girmiştir.

Kendini çocuklarına ve kız kardeşine adayan Serçe bir karar vermek zorundadır, ya önüne çıkan ilk kişiyle evlenecek ya da kendi ayakları üzerinde durarak hayatını devam ettirecektir. Bir yandan Kadir öte yandan çocuklarının öğretmeni Ali Rıza, Serçe’nin peşindeyken, Serçe kimsenin kendisinden beklemediği bir şey yapar.

Oyuncular:
Songül Öden (Serçe), Mert Fırat (Kadir), Alican Yücesoy (Ali Rıza), Esra Dermacıoğlu (Süla), Serkan Ercan (Bülent), Selen Öztürk (Aliye), Erkan Bektaş (Deli Mahir), Turgay Kantürk (Memduh), İsmail Ege Şaşmaz (Tolga), İpek Bağrıaçık (Melike), Gülen Karaman (Safiye), İlayda Alişan (Sinem), Gürsu Gür (Çıtçıt Kamil), Selen Domaç (Nermin)

Yapımcı: Endemol Türkiye - Bazı Filmler
Yönetmen: Mesude Eraslan
Proje Tasarım: Funda Alp

Yayın Günü: Perşembe
Yayın Saati: 20.00
Kanal: Star TV

Kaynak: Biortam.com