Dünya derbisi olarak da adlandırılan bu maç için söylenecek o kadar şey var ki, buna ne benim vaktim yeterli olur, nede her kesimden yazılan yorumlar. Neticede bir derbi olması hasebiyle zaten 3 ihtimal her dâim var. Normal bir maç için bile 3 ihtimal her zaman vardır. Hele ki favorisi tam belli olmayan maçlara oranlara bakılmaz pek. Yok efendim kendi evindeymiş, kendi taraftarının baskısı ile öndeymiş, yok efendim 15 sene hiç yenilmemiş. Geçin bunları. Yalnız bakın, Fener'i favori olarak göstermiyorum anlamı taşımasın bu söylediklerim. Bir fenerli olarak diyorum ki; böyle şeylere takılmayın.

Şirket bu maçı babasının hayrına MSB 1 olarak açmıyor. Neden bir Karabük maçı değil de, bu maç? Çünkü derbi değil mi? Peki bu yeterli bir sebep mi? Hayır! Bir Beşiktaş-Trabzon ya da Fenerbahçe-Trabzon maçlarında ben bu kıyağı göremiyorum mesela. Demem o ki, bu maçta her an her şey olabilir. Kartlara, penaltılara, 90+6'lara değinmiyorum bile. Böyle maçlara hakem için bile oran açılsa yeridir, ki bu Cüneyt Çakır bile olsa.

Neyse, uzatmanın âlemi yok dediğim gibi. Söylenecek ve yazılacak çok şeyler olacaktır, maçtan sonra da devam edecektir ama ben bu maç için yüzeysel olarak bir kaç tahminde bulunacağım.

* İY 1,5 ÜST

* KG Var

* İY 0

* 0/1