lostyazilim

PSD to Wordpress İşlerinde Öneri

3 Mesajlar 479 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba arkadaşlar,
bugün biriyle tanıştım bir kafede otururken. almanya da çalışıyormuş bir ajans adına web sitesi temaları yapıyorlamış müşterilere. almanya da psd to html ve html to wordpress işleri için çok para istiyorlarmış galiba ve türkiyeden eleman aradıklarını söyledi bu yüzden. ben de pek yetkinliğimin olmadığını söyledim. fakat bu tip konularla ilgilenen arkadaşlar bana özelden bilgiler verebilirler mi eğer konu altına yazmak istemezlerse. mesela bu sektörde yapılan işler ne kadara satılabilir? ne kadar zaman alır? gelirgider durumları gibi. yardımcı olursanız sevinirim. böyle bir işe başlamayı düşünüyorum

wmaraci
reklam

Yasin Yasin Domain Expert Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Domain Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 461
  • Beğeniler 2 / 46
  • Ticaret 39, (%100)
Firma bünyesinde çalışacak eleman arayışından ziyade, bir şirket ile çalışmayı düşünürlerse 500+ PSD to WP referansımızla, proje bazlı çözüm ortaklığı sağlayabiliriz.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

Yasin adlı üyeden alıntı

Firma bünyesinde çalışacak eleman arayışından ziyade, bir şirket ile çalışmayı düşünürlerse 500+ PSD to WP referansımızla, proje bazlı çözüm ortaklığı sağlayabiliriz.

mesela bir çalışma ne kadara mal olur? yaptırdığım kişiler ne kadar para ister ya da ben yapsam ne kadar para istemeliyim benim için önemli olan o

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al