PrestijSolution adlı üyeden alıntı

hiç bir sıkıntı olmaz. önemli olan insanların gerçekten programlama dillerinde yaşadığı sıkıntıları çözüp paylasman. Şöyle örnek vereyim. herkes php de if yapısını anlatıyor ama herkes if yapısının bir web sitesi içerisinde nasıl kullanılabileceğini ya da while döngüsünün nasıl kullanılabileceğini anlatmıyor. Eğer bu konuda yardımcı olursan tutacağını düşünüyorum.onun dışında diğer bloglardan farkın olmayacak. ya da anlatım yapacagın dille alakalı kodlar nette bulunmuyorsa sende bulunursa ozamanda iş yaparsın.


peki tema hakkında ne önerirsiniz

Ek Olarak:

Mor Vampir adlı üyeden alıntı

Özgün, kaliteli, faydalı ve düzenli içerik girişi yaparsan tabiki iyi işler çıkarabilirsin. Blogspot da herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.

Ancak madem bilgisayar programcılığı öğrencisisin az çok bu sektördesin veya bu sektöre gireceksin, siteni worpress ile yapmanı tavsiye ederim. Bu konuda ne kadar tecrübelisin bilmiyorum ama sana çok şey katacaktır.

Ama yinede blogspot tabikide kötü değil.


wordpress hoşuma gitmiyor hocam

Ek Olarak:

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam sana elimden geldiğince destek olmak isterim Eğer kişilik olarak anlaşırsak host domain benden. Ticari bir beklentim yok sadece böyle bir siteye katkıda bulunmak isterim.


bana uygundur hocam şartların neler