-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Merhabalar, Anadolu Lisesi'ne gidiyorum. Okul hocaları bilgisayar konusunda acemi, 3 proje ödevinde de flash oyun yapacağımı belirttim ve 3 dersin hocası da bunu şaşırarak kabul etti.
Şimdi, şöyle bir şey düşünüyorum;
Bazı kişilerle görüştüm, PHP olunca aşırı kolay olacağını belirttiler. Şimdi web tabanlı bir uygulama (swf olursa swf) olacak. Tıklayınca bir tane img gelecek (korsanlarla ilgili, altında da oyuna başlayın yazacak, direk tüm resme link verilecek yani :D). Sonra test başlayacak, test 10 sorudan oluşacak, 4'er şıklı. Yanlış bilindiğinde yine bir img çıkacak (korsan temalı, yanlış bildin tarzı) tıklayınca ilk img'ye atacak yani başa döndürecek. 10'da 10 yapan olursa da hazine resmi kazanacak ve tebrikler hazineye ulaştın yazacak. Bunu 3 derse de kopyalayacağız :D. Soruları ve cevapları ben yazacağım
Ücretsiz yardımcı olacak arkadaş varsa çok ama çok mutlu olurum. Ama illa ücret isterseniz 20 TL'ye kadar verebilirim. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Site
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayır anlamadığım bunu kendin yapamıyorsan ne diye bu ödevi aldın. Yapamayacağın bir şeyi alman bence çok anlamsız. Yapacak olan kişi sana not kazandırmış olacak bence bu kopyadan başka bir şey değil. Böyle bir şey yapman seni hiç bir derste geliştirmediği gibi bu derste de geliştirmez. Bence araştırıp kendin yapmaya çalış.
8 kişi bu mesajı beğendi.
Flow
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Swf olarak hostunuza atında hocam, bi bizde deneyelim oyunu :)
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İyi gaza gelip arama motoru falan yapacam dememişsin, henüz bu konuda pek başarı kaydeden yok :) Yoksa kim yardım ederdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-