Merhaba arkadaşlar. Film blogumda yayınladığım bazı filmler ana sayfada görünmüyor. Kategori kısmında ya da slayt alanında çıkıyor fakat anasayfa da çıkmıyor nedeni ne olabilir. Teşekkürler şimdiden
Hayır kullandığım temaydı sadece yeni hesaba geçtim temayı indirip yeni blog adresi açtım. nasıl bir sorun olabilir acaba çok saçma şeyler sinir ediyor beni:)
Hocam sanırım temayla alakalı olabilir. Blogumu gördün adresini vermiştim. Bişey sorcam filmlerin bulunduğu post alanını genişletebilir miyim. Yana doğru değil aşağıya doğru daha fazla alan yaratabilir miyim acaba?
Hocam sanırım temayla alakalı olabilir. Blogumu gördün adresini vermiştim. Bişey sorcam filmlerin bulunduğu post alanını genişletebilir miyim. Yana doğru değil aşağıya doğru daha fazla alan yaratabilir miyim acaba?
Bir sayfada kaç tane post gözükmesi gerektiği zaten blogger ayarlarında var.
Yok onu biliyorum onuda ayarlıyorum fakat yine değişmiyor ben html düzenlemeden arttırabilirmiyiz diye soruyprum aslında
Html koddakiyle ayarlarınızdaki uyuşmayınca da böyle olabiliyor,html kodlardaki sayıy ayarlardakiyle eşit yapmanız lazım html koddakini bilmiyorum tam olarak mlsf.
blogger ayarlarında yayınlar ve yorumlar kısmında en fazla su kadar göster sekmesiyle yükseltebilirsin
Html koddakiyle ayarlarınızdaki uyuşmayınca da böyle olabiliyor,html kodlardaki sayıy ayarlardakiyle eşit yapmanız lazım html koddakini bilmiyorum tam olarak mlsf.