Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Link değişimi dediğiniz olay footerden yapılandır. Kaynak gösterimi ile link alan veya link çıkışı yapan sitelerde ki linklerin genel adı Tanıtım Yazısı'dır. Bunların ikisi Apayrı şeylerdir Hocam. Bunalrı birbirine karıştırmayın.içerik olarak 2. El Ceptelefonları barındıran bir site'de, tüm linkleri 2. El Telefon kelimesinden alırsanız Spam Yapmış olursunuz. Amacınız Spam değilse, 2. El Nokia Cep telefonu, 2. El Samsung Cep telefonu gibi kelimelerle link almak doğru olandır. Dikkat ederseniz yazdıgım kelimelerin ikisinde de 2. El Cep telefonu kelimeleri geçmektedir.
Aşağıda kendi yazdıgını okursan hocam, ikisinde de Link'ten bahsettiğini kendin gösreceksin
Kardeş valla son sözlerim bitiriyorum. Bence fazla kasma geniş düşünemiyor daracık alanda eskiv yapmaya çalışıyorsun boşuna yorma ellerini.
Link değişimi footer üzerinden yapılıyor?
İşte ne kadar dar düşündüğünün ufak bir göstergesi.
Sağdan soldan footer link değişimi yapan insanlar görüp de link değişimi tam anlamıyla budur diyecek kadar ezberci bir zihniyetin ürünüsün işte.
Sen ve ben birbirimize durmadan tanıtım yazısı yazarsak bu link değişimi değilde nedir?
Yani ben sana link veriyorsam, bu tanıtımda olsa, footerde olsa, sende bana link vermeye başladığın an bir nebze link değişimi olur ve bu böyle devam ederse yaptırımı yersin.
Gerisini zaten cevaplamıyorum. Hem arkadaşın başlığı ile alakası yok, yani link değişimiyle. Hemde kendi sözlerinle çelişiyor olmana müsaade eder, vaktimi böylesi bir tartışmanın devamından ziyade, ezberci olmaman öğüdünü verir ve amaçladığın bu gövde gösterisinden çekilirim.
Hadi hayırlı akşamlar.