lostyazilim

Günlük 20 TL Bırakan Site Ne Kadar Eder ?

55 Mesajlar 7.598 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

wmprx wmprx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 60 / 37
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Günlük 5-7 k arasında tekil hiti olan sitem ne kadar eder sizce. Günlük 20 TL'den fazla bırakıyor. Acil ihtiyaçtan dolayı satabilirim o yüzden bilgilerinizi almak istiyorum. Site ismi gayet güzel blogger tabanlı olup siteadresim.net şeklinde özel alan adı alınmıştır.

wmaraci
reklam

ToR ToR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 148 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
legal bir sitemi ? hitler googledenmi ? içerikler özgünmü ? sektör zorlumu ? ziyaretçiler hangi ortamdan (pc, tel vb.) ama tüm özellikleri kötü olsada 2000-3000TL arası tabi tamamı legal ve tamamı temiz, özgün içerikse 20bin tl ye kadar yolu var.

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 60 / 37
  • Ticaret 4, (%100)

ToR adlı üyeden alıntı

legal bir sitemi ? hitler googledenmi ? içerikler özgünmü ? sektör zorlumu ? ziyaretçiler hangi ortamdan (pc, tel vb.) ama tüm özellikleri kötü olsada 2000-3000TL arası tabi tamamı legal ve tamamı temiz, özgün içerikse 20bin tl ye kadar yolu var.

Legalliği ne kadar bilemem ama hitlerin tamamı googleden, içerik olarak özgün sektör zorluluğu orta derece ziyaretçilere gelirsek pc ve telden ama genel olarak mobil kullanıcı sayısı daha fazla.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Aslında değeri 5.000 ile 7.000 tl arasında olmalı. Ama o fiyati verebilecek pek çıkmaz diye düşünüyorum. Arkadaşımızın dediği gibi 2.000 tl civarında satışı yapılabilir.
ToR

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

ToR ToR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 148 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
En iyisi satmaman dostum, benimde günde 5tl kazandıran bir sitem var insanların cebinden çıkarıp vereceği max 750tl o parayı zaten 4-5 ayda kazanıyorum en iyisi beklemek

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 60 / 37
  • Ticaret 4, (%100)

ToR adlı üyeden alıntı

En iyisi satmaman dostum, benimde günde 5tl kazandıran bir sitem var insanların cebinden çıkarıp vereceği max 750tl o parayı zaten 4-5 ayda kazanıyorum en iyisi beklemek

Tabi haklısın ama dediğim gibi alıcı olursa satma ihtimalim var bu aralar paraya ihtiyacım var

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Adsense olmadiktan sonra cok fazla etmez, gercekten ozgun ve legal ise zaten katlanarak artar. Bu tip durumlarda kimse sadece gunlukgetiriye bakmaz. Bu tarz site satislarinda genelde yazi, lnk, popup gibi getirileri de hesapliyor arkadaslar ve normalde 1 tl getiren siteyi 10 tl kazanabilirler gibi gosteriyorlar o yuzden icerik ve istatistikler kesin bilgi saglayabiliyor, incelemek lazim.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 60 / 37
  • Ticaret 4, (%100)

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Aslında değeri 5.000 ile 7.000 tl arasında olmalı. Ama o fiyati verebilecek pek çıkmaz diye düşünüyorum. Arkadaşımızın dediği gibi 2.000 tl civarında satışı yapılabilir.

Bilmiyorum hocam ilgilenmek isteyip kazanmak isteyen olursa neden vermesin diye düşünüyorum

Ek Olarak:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Adsense olmadiktan sonra cok fazla etmez, gercekten ozgun ve legal ise zaten katlanarak artar. Bu tip durumlarda kimse sadece gunlukgetiriye bakmaz. Bu tarz site satislarinda genelde yazi, lnk, popup gibi getirileri de hesapliyor arkadaslar ve normalde 1 tl getiren siteyi 10 tl kazanabilirler gibi gosteriyorlar o yuzden icerik ve istatistikler kesin bilgi saglayabiliyor, incelemek lazim.

Adsenseyi bence herşey sanmayın adsense ekledim pek tıklama olmuyordu ya da ben yanlış koydum reklamları o yüzden kaldırıp başka reklam firmasına geçtim gayette memnunum banner reklam ve tanıtım yazısı isteğinde bulunan arkadaşlarda oluyor

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

adsense türkiyede pek bir işe yaramıyor :)

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
max 1500 TL

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al