Merhaba Hocam Bu 3Bin TL Ne Kadar Kaç Ay Veyatta Yıl Kullanımı Sonuçunda Kesilmiştir.? Ya Kaçak Elektirik Kullanıldı Yada Üstünüze Aldıgınız Kişi Hiç Borçlarını Ödemedi O Durumdan 3Bin TL"Ye Kadar Çıkmıştır. 3Bin Tl"Ye Kadar Ödemezse Zaten O Zaman Kadar Elektirik Kesilir.Düşüncem Bir Miktar Faturanın Uzun Süre Ödenmeyip Üstüne Faiz Eklenmesidir. Yada Bu Gibi Kısa Sürede Yüksek Tutar Gelmesinin Sebebi Evde Bir Elektronik Sistem Kurulup Satışı Ve Kullanımı Yasak Olan Bitkiler Üretmiş Olmalarıdır. Saygılar
hocam biz istanbuldaydık memlekete gittik kiracı faturaların hepsini ödeyip çıkmıştı evden bende 09-2014 de aboneliği kendi adıma aldım ve böyle bir borç çıktı ordaki kişi sistemde borç gözükmüyor dedi bi kaç gün geçtikten sonra gelip evdeki sayaçı deiştirdiler saten sayaç 50 senelik bir sayaç kim ne yapmış ne etmiş bilmiyoruz biz evi aldımızdan beri o saat var alıp deiştirdiler incelemene sokmuşlar heralde ve 7500 kilobayt kullanmışsınız diyor ben kullanmadım dedim ve böyle bir borç çıkardılar yani bizde mecburen ö dedik bende dökümanları alıp tüketici heyetine başvurdum sonuç ne olucak hala belli deyil