Evet arkadaşlar, siteyi
"ebubekiragbaba" adlı arkadaşımıza armağan etmek istiyorum.
Şuana kadar kadınlara yönelik yaklaşık 3 site başvurusu yapıldı. Biri e-ticaret sitesiydi ve bu siteyle ilgilenen arkadaş zaten danışman olduğu için çok fazla gereksinim duymadığını düşündüm.

"canselkcblog" adlı arkadaşımızında bence paravandan önce kendi sitesine önem vermesi gerektiğini düşündüm. Tavsiye olarak üst menü içerisindeki yazıların rengini değiştirmekle başlayabilirsin. Ayrıca siten çok yavaş, birkaç optimize yapman gerekiyor. Özellikle resimleri optimize etmeni öneririm.Bunların dışında kullandığın wp teması üzerinde düzenlemeler eksik kalmış. "POST" bölümü gibi. Kısacası kullanıcı deneyimini arttırmalı ve paravan gibi bir dış seo 'dan ziyade iç seo ' ya vaktini harcamalısın.

Geriye kalan kadın siteleri üzerine olmayan sitelere baktığımda; aklıma yatan site sahiplerine hangi amaçla kullanacaklarını sordum.
Sitesine verdiği özeni gördüm ve armağan edeceğim paravanı kendini geliştirmek, yani farklı sektörde çalışmalar yapmak istediğinden

http://antikkafa.com sitesi sahibi ebubekiragbaba arkadaşımıza armağan ediyorum.
Umarım faydalı olur. Bu arada diğer arkadaşlar içinde gelecek dönemlerde süpriz yapıp yine elimden geldiğince yardımda bulunabilirim. Herkese teşekkürler.