Merhaba Arkadaşlar Sizlerinden Anladığı Üzere Databes Şişme Sorunuyla Uğraşmaktayım.Biraz Kurcaladıktan Sonra Fark Ettim Ki wp-content Upload Klasörüne Girdiğimde Siteme Kaydettiğim 1 Resmi Klasörde 8-9 Adet Daha Bulunduğunu bu yüzden Hosting Firmasında İnodes Sınırlamasına Yaklaştığını Görmekteyim.
Bu Sorunu Çöze Bilecek Arkadaşlar Varsa Yardım Rica Ediyorum
Örnek : Türk Bayrağını Kaydediyorsun O Resimden 10 Adet Daha Klasörde Oluyor Bu Şekilde Uploads Klasörüm 580 Mb Oldu.100 Bin Adet Resim Yükleme Hakkı Varken Ben Henüz 6 Aylık Sitede 96.000 Adet Olduğu için Kısa süre içerisinde resim yükleme yasağı gelecek.
Çözümünü Bilen Arkadaşlarımdan yardım Talep Ediyorum.
Örnek
Merhabalar ARkadaşlar.Cpanel e Girdiğimde İnodes in 100.000 Adetle Sınırlı Olduğunu Görmekteyim.Bende 96.450 Adetini Kullanmaktayım.Bunu Düşürmek İçin Yapmam Gereken Şeyler Nelerdir.Henüz 6 Aylık Sitede 96.450 Adet İçerik Var.İlerki Zamanlarda Beni Maf Eder Bu Durum.Bunun Bir Çözümü Varmıdır Acaba ?
functions.php ' nin içine girdim her resimden bu boyutlarda kullanıyor.
Burada ki neredeyse tüm boyutları web sitemde kullanıyorum.Belki 1-2 tanesini kullanmıyorumdur.Bunları nasıl düzenlicem sitemde sorun olmadan göstermek için.Ek olarak diyelim hallettik eski resimleri nasıl temizlicez?
[SPOILER]add_image_size( 'farea1_big', 649, 399, true );
add_image_size( 'farea1_small', 450, 199, true );
add_image_size( 'farea2_big', 536, 317, true );
add_image_size( 'farea2_small', 281, 158, true );
add_image_size( 'home_post', 440, 250, true );
add_image_size( 'secondpostimg', 114, 90, true );
add_image_size( 'bigvideothumb', 640, 340, true );
add_image_size( 'smallvideothumb', 70, 46, true );
add_image_size( 'gallerythumb', 896, 344, true );
add_image_size( 'contentbigcat', 370, 215, true );
add_image_size( 'contentsmall', 195, 110, true );
add_image_size( 'popular-thumb', 84, 55, true );