Oldukça fazla,

Kayıt yapacağınız bilgisayar gereksinimleri ne derece yeterli bu önemli. Bunun dışında oyun severler gerçek bir oyuncuyu izlemek ister. Yanlış da olsa genelde kullandıkları ekipmanlara göre seçim yaparlar. Eğer yaşınız 20 üzeriyse bunu 15'lere kadar indirmeniz gerek, merhaaaaaba arkadaşlaaaaaaaar diyenlerden olmanız gerekiyor. Bol küfür, bol bip, bol palavra, bol vaad verirseniz olur.

Fakat karşınızda yüzlercesi olacak. Bunun dışında Görüntünüzü ve sesinizi vermezseniz eksi puanı alırsınız. Telefon kulaklığıyla girerseniz eksi puan, videolarınız 720p'den aşağıysa eksi puan, grafik bilginiz ve oyun senaryolarına hakimiyetiniz yoksa eksi puan, mikrofonunuz kalitesizse ve cazır cuzur yapıyorsa eksi puan, bilgisayarınız son çıkan oyunları High aşağısında açıyorsa eksi puan. Videolarda aksaklık yapacaksanız eksi puan.

Yani eksi puanlar yürür gider. Bulaşmayın derim.

Para kazanmak demişsiniz, bu işe girenlerin ve tutturanların çoğu bireysel kişiler. Bazıları belli sitelere sonradan katılıp, bağlılığını bildirmiştir. Bu kişiler ise genelde bu işe 15-17 yaşında başlamışlar sırf video çekmeye özenmiş kimseler. Sonradan sitelerini açmış olanlar olabilir ancak bir çoğunun ilk amacı popüler olmak. Para kazanacağını bilmeden girenler oldukça fazladır.