lostyazilim

adsense hertürlü red ediyor

5 Mesajlar 872 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

azamet azamet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 12 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

• Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.

• Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.

• Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

abcforum.net arkadaşlar fikir verirmisiniz eksik nedir uygunsuz dil veriyordu oncesinde onu düzelttim simdi bunu veriyo tekrar 400 konu %90'ı özgün eksik nedir?

wmaraci
reklam

EmreToktas EmreToktas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 24
  • Ticaret 21, (%90)

*Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
*Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.

Cevap zaten burada. Konu sayın yok. Başlık var içerik yok yani. Her konudan olsun bir 50-60 adet sonra başvur derim ben.

• Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 12 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
sırf o kısım bos öle göze carpan bi sekilde orayı acarak hatamı ettim ve ben onlara birer kurallar konusu acarsam yeterli olurmu orası ticaret yapmadan dolmaz zaten

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

azamet adlı üyeden alıntı

sırf o kısım bos öle göze carpan bi sekilde orayı acarak hatamı ettim ve ben onlara birer kurallar konusu acarsam yeterli olurmu orası ticaret yapmadan dolmaz zaten

kaç günde reddetti?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 12 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
4 saatte

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al