Nekrotasarim adlı üyeden alıntı
Konuya bir seo paketi satışı yapan bir firma olarak bir yorumumu bırakim siz düşünün.Paket satmamızın amacı bütçesi olmuyan seo hizmeti alamiyacak kişilere ufakda olsa bir yadrım sağlamak.Aslında bu yaptıgımız iş bizim kar marjımızı düşürmekten başka bir işede yaramıyor.
Yorumlara baktım Adwors face vs sitelere reklamlardan bahsedilmiş.(Mağdem bu kadar bütçe var seo paketi değil seo hizmeti alınız nereye geleceğinizi bilin sözleşme yapınız)
Ayrıca çalışmada karşı tarafın yapamadıgına değil sizin seçtiğiniz kelimelerede bakmak lazım.
Bu konuda paket satan birinin de mesajının olması güel oldu. Dediklerinin bir böümüne katılıyorum. Kelime seçimi çok önemli. Arkadaşla bu bağlamda bir konuşmamı olmuştu bana yardımcı olmuştu. Ama gerçekten kabul etmek gerekir ki bu işin suyunu çıkaranlar da var. Size kesinlikle demiyorum ama 10 gün önce Google sıralamam nasıl artar diye konu açanlar, bugün 3 paravan açıp paket satımına başlamış. Buna bir sınır gelmeli.
Diğer yandan da demin de dediğim gibi yeni başlayan yeni bir site düzgün kelimelerle iş yapabilir bu paketlerle. Ama belirli bir seviyeden sonra sanki artık biraz daha bütçeyle teki yazı ve reklama yönelmek mantıklı.