iyi akşamlar arkadaşlar ben biraz ufak bir araştırma yaptım gördümki Rekabeti üst düzey olan bir kelimede 3 site gördüm hatta 4 tane onu sayma 7 aylık olduğu için eski sayıyorum. aslında oda eski sayılmaz ama şu diğer 3 site 3 er ve 4 er aylık siteler 1 anahtar kelimede 1.2.3 sıradalar.

Asıl anlatmak istediğim önemli konu burada şu olacaktır arkadaşlar ben seocu değilim bu işlerden pek anlamam genel olarak konuşacak olursam eğer hekezin dilinde bitmeyen şu cümleler beynime şaplak atar cinsden nedir o kelimeler ?
1 kaç aylık siteye backlink kasmayın
aman hemen paravan blog açmayın
hemen makale kasmayın
aşırı seo yapmayın
hemen şu şu şunları yapmayın diye bir sürü seocu arkadaşlardan tembihler duyuyoruz. Bu seocu arkadaşların önerilerine saygı duyuyoruz ona itirazımız yok doğru da söylüyor. demek istediklerimi iyi anlayın

Şöyleki bu 3 er aylık siteler rekabeti hat safhada olan kelimelerde numberone olmuşlar olsunlar tabi helal olsun ayrıca ben bunu şimdi farkettim o 3 site ilk aylarından itibaren 1.2.3. sıradalar bu durumda aklıma şu yukarıdaki yazdıklarımla çelişkiye girmiş bulunmaktayım. Acaba kafalardaki aman yeni site elleşmeyin dursun dinlensin şöyle olsun az içerik girin gibi tezleri çürütüyormu?

Bu arkadaşlar bunları yapabiliyorsa bunun arkasında iç seo yok gibi geldi bana bunun arkasında başka nedenler olmalıki ilk aydan itibaren 1 numara olmuşlar benim nacizane fikirlerim düşüncelerim bunlardır.

Benimde Yeni bir sitem var seocuların yazılarını okudukca siteye bırakın bir konu eklemeyi girmeye korkuyorum ama bu saatten sonra bütün o seocuların önerileri beynimden tamamen silindi ortada böyle bir durum varken site sahiplerinin atak yapması söz konusu diye düşünüyorum. sizlerinde bu konuda düşüncelerinizi fikirlerinizi almak istiyorum.