thersevo adlı üyeden alıntı

highteknoloji adında bir firmada var daha önce VDS hizmeti aldim mt2 hizmetlerinde var diye biliyorum salay ın alt firmasıymiş kendileri ilk ticket yolladigimda yarim saat içinde geri döndüler VDS hizmetlerinden yüzde 70 memnun oldum diyebilirim.Unutmadan çok ************** firma dolaşıyor özellikle mt2 olayında buradaki yorumları dikkate alın derim.


Metin2 için en iyi bilişimi seçmeye gayret ediyorum bende. O kadar az hizmet veren kaldı ki alnının teriyle, bizde bulmakta güçlük çekiyoruz.

Spy adlı üyeden alıntı

Alyasoft el değiştirmeden önce çok iyilerdi özellikle IRCD konusunda başarılı bir firmaydı el değiştirdikten sonra yöneticileri tavırları bir garip olmaya başladi..

Size önerim
http://www.yuztb.com/

Ben yaklaşık 2 aydır kullaniyorum gerek müşteri memnuniyeti gerek makine performansları her şeyden en önemli istediğiniz anda online birilerini bulmanız süper.


Güzel makina özelliklerini sağladıktan sonra her türlü sorunumu kendim de halledebilirim hemen hemen. Bilgim var bu konularda ama dediğiniz gibi. Yine de öyle bir bilişim bulmak gerek :)