ne içmişlerse banada gönderin
:)
Yalnız bunlar bir kısmı.Daha bunun gibi değişik ve matematik, fizik gibi konularda bilgi sahibi olunması gereken pek çok soru daha var.
dogrudur hocam
Önemli olan doğru cevap vermek değil, yaratıcı ilginç ve mantıklı birer cevap vermek. Her zaman aynı sorular sorulacak diye bir şey de yok. Amaçları senin kültür seviyeni ve önemli bir durum anında nasıl davranacağını az çok öğrenmektir.
Yoksa adamların sırf bu tarz soruları öğrenmek için yıllarını heba etmesi gerekir.
Biraz genel kültür öğren, biraz da akıllı cevaplar vererek soru soranı dumur et kafi.
Şahsen ben bir şirket kursaydım asla ve asla bütün sorulara doğru cevap vereni almazdım işe. Sonuçta gider internetten ezberler bir çok şeyi. Akıllı çözümler üretebilen kişiler benim için daha önemlidir.
Yoksa adamların sırf bu tarz soruları öğrenmek için yıllarını heba etmesi gerekir.
Biraz genel kültür öğren, biraz da akıllı cevaplar vererek soru soranı dumur et kafi.
Şahsen ben bir şirket kursaydım asla ve asla bütün sorulara doğru cevap vereni almazdım işe. Sonuçta gider internetten ezberler bir çok şeyi. Akıllı çözümler üretebilen kişiler benim için daha önemlidir.
haklisiniz hocam
Kanalizasyon yuvarlak olmalidir çünkü diğer geometrik şekillerde yapılsaydı içine düşerdi :) sorular güzelmiş
tesekkurler hocam :)