lostyazilim

Sayyac.com hacklendi mi?

31 Mesajlar 3.993 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Tarih aralığı seçmeniz yeterli günlük veriler için.

Ayrıca anlık olarak hangi sayfanızın o ana kadar o gün ne kadar hit aldığını öğrenmek için Google Publisher Toolbar eklentisini kullanabilirsiniz.

Tarih aralığını dediğiniz gibi yapıyorum hepsi 0 görünüyor yine. Anlamadım ben bu işi.

Selamunaleyküm.
wmaraci
reklam

trakonyapes trakonyapes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek B.teknikeri
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 4, (%100)
bende de aynı durum var ne yazik ki sayyacı kaldırdım

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

gokenim adlı üyeden alıntı

Tarih aralığını dediğiniz gibi yapıyorum hepsi 0 görünüyor yine. Anlamadım ben bu işi.

Analytics kodunu belirlediğiniz tarih aralığından sonra eklemiş olabilirsiniz.

Analytics, sadece kodun siteye dahil edilip, Google tarafından kodun sitenizde yer aldığının onaylanmasından sonra istatistik tutmaya başlar.

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Analytics kodunu belirlediğiniz tarih aralığından sonra eklemiş olabilirsiniz.

Analytics, sadece kodun siteye dahil edilip, Google tarafından kodun sitenizde yer aldığının onaylanmasından sonra istatistik tutmaya başlar.

9 ve 10 mart yani bu 2 günü seçmiştim belki ondan öyle görünmüştür

Selamunaleyküm.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

gokenim adlı üyeden alıntı

9 ve 10 mart yani bu 2 günü seçmiştim belki ondan öyle görünmüştür

Analytics sayfasında bulunulan günün istatistikleri gün henüz bitmediğinden dolayı haliyle gösterilmez. En erken bir önceki günün (yani bugüne göre 9 Mart) istatistiklerine erişebilirsiniz.

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

Analytics sayfasında bulunulan günün istatistikleri gün henüz bitmediğinden dolayı haliyle gösterilmez. En erken bir önceki günün (yani bugüne göre 9 Mart) istatistiklerine erişebilirsiniz.

Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim panele ilk girdiğiniz ekranda bulunduğunuz günün istatistiği gösterilmez tamam ama tarih aralığından bulunduğunuz günü seçerseniz o saniyeye kadar olan günün tüm istatistiklerini görebilirsiniz. 2 saniyelik işlem ama çoğu kişi bunu bilmiyor sanırım. Ayrıca gerçek zamanlı (anlık) online sayısı, bunların hangi sayfalarda bulunduğu, ziyaretçilerin hangi sayfadan girip hangi sayfaları dolaşıp nerden çıkış yaptıkları, davranış alışkanlıkları, cinsiyet dağılımı ve benzeri yüzlerce istatistik varken sadece hiti gösteren kullanışsız sayaçları kullanmayın. Ayrıca sayyac zaten yıllardır bu yönlendirmeyi yapıyor, uzun zamandır adhood'a yönlendiriyordu şimdi de oku.net'e.

• Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

aHoruz adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim panele ilk girdiğiniz ekranda bulunduğunuz günün istatistiği gösterilmez tamam ama tarih aralığından bulunduğunuz günü seçerseniz o saniyeye kadar olan günün tüm istatistiklerini görebilirsiniz. 2 saniyelik işlem ama çoğu kişi bunu bilmiyor sanırım. Ayrıca gerçek zamanlı (anlık) online sayısı, bunların hangi sayfalarda bulunduğu, ziyaretçilerin hangi sayfadan girip hangi sayfaları dolaşıp nerden çıkış yaptıkları, davranış alışkanlıkları, cinsiyet dağılımı ve benzeri yüzlerce istatistik varken sadece hiti gösteren kullanışsız sayaçları kullanmayın. Ayrıca sayyac zaten yıllardır bu yönlendirmeyi yapıyor, uzun zamandır adhood'a yönlendiriyordu şimdi de oku.net'e.

Kalın yazdığınız kısım hakkında bilgim yoktu. Ben sadece Chrome eklentisiyle günlük verilere ulaşılabiliyor sanıyordum. Düzeltme için teşekkürler.
aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

aHoruz adlı üyeden alıntı

Kalın yazdığınız kısım hakkında bilgim yoktu. Ben sadece Chrome eklentisiyle günlük verilere ulaşılabiliyor sanıyordum. Düzeltme için teşekkürler.

Ben sanırım yanlış bir şey yapıyorum çünkü 1-2 mart'ı seçtiğimde de sıfır görüyorum halbuki bi sürü tık var yani. Acaba kodları mı eklemedim diye düşünüyorum. Analytics onay kodunu yeniden ekleme şansımız oluyor mu?

Selamunaleyküm.

• Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Elbette, belki kodu eksik yazmış olabilirsiniz.

Ama öyle olsaydı daha önceki günlerin istatistiği de tutulmazdı (daha önceki günlerin istatistiğini görebiliyorsunuzdur diye düşünerek bunu söylüyorum).

• Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Elbette, belki kodu eksik yazmış olabilirsiniz.

Ama öyle olsaydı daha önceki günlerin istatistiği de tutulmazdı (daha önceki günlerin istatistiğini görebiliyorsunuzdur diye düşünerek bunu söylüyorum).

Fakat önce blogspot.com'du sonra blogspot.com.tr oldu en son ben alan adı aldım kansizvampir.com oldu. Gerçi en son ben mülkün adını sonuncusu olarak ekledim. Ama herkes gayet güzel raporlama vs yaparken ben yapamıyorum.

Güzelce anlatıldığı bi ders vs bir şey var mı bildiğiniz? çok makbule geçer :)

Selamunaleyküm.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al