Blacksheep adlı üyeden alıntı

Analytics İzleme kodunu siteye yerleştirdikten hemen sonra aktifleşir.Temanızın kaynak kodları içerisine kod yerleşiminde bulunduysanız ve herhangi bir önbellekleme eklentisi kulllanıyorsanız Front Page Cache gibi ayarları veya tüm eklentiyi geçici olarak devre dışı bırakmanızı öneririm.


Hocam bu konuda yaptığım tek işlem aşağıda ki işlem. Yani izleme kodunu alıp, temanın içindeki header.php dosyasının içine kopyalamak. Başka hiç bir işlem yapmadım;



Kaynak kodundan kastın nedir bilmiyorum ama bu kodu başka hiç bir dosyanın içerisine yerleştirmedim. W3 Total Cache eklentisi vardı, onuda sen söyleyince devre dışı bıraktım. Hepsi bu kadar.

Deneme amaçlı, siteye farklı cihazlardan ulaşım sağlamama rağmen Google Analytics oturum bilgilerinde kimse yok gözüküyor ve izleme kimliği kısmında da "Durum: İzleme Yüklenmedi" ibaresi yer alıyor. Sanırım bir kaç saat beklemem gerekecek. Ancak buraya kadar yaptığım işlem doğrumu diye soruyorum ki olmayacak bir şey için boşu boşuna saatlerce yada günlerce beklemeyeyim.

Eğer Google Analytics'den sitemi gözlemlemem için ek bir işlem daha yapmam gerekiyorsa onuda yapıp öyle bekleyeyim diye irdeliyorum. He sadece izleme kodunu, temanın içindeki header.php dosyasının içine kopyalamam, yapmak istediğim bu iş için yeterse onuda yaptım ve beklerim.