kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam neden olmasın ki. Ben 3 kişiye ref vereceğim dedim ve yazıları özgünlük testinden gecirmeyecektim. Ama şimdi %100 özgunluk için testten gecireceğim ve sayıyı azaltacagım. Rica etsem 50 liradan 500 liraya kadar bu tarz bir paket içeriğini yazar mısınız. Gercekten benim için degerli bir yorum olur.

dostum illa yapacağım diyorsan,
şahsen ben satın almam. neden diye soracak olursan, önemli olan makale yani içerik. üstelik unutmayın artık özgün olması yetmez yararlı ve belli bir kitleye hitap etmeli.
Yani internette milyonlarca indexi olan bir konu için özgün makale yazmak mantıksız.. bu konular hem yararlı ve ilgi çekici hemde özgün olmalı.

bunun yanımda ben işe yarar konu satın alırım alsam, bu tür web site paketi almam çünkü bir paravan kurmak max 5dk alır (yeni mail ile birlikte) + bir kaç seo ayarı title vs... max 10dk alacaktır. e makaleler hazır ise girişi de en fazla 10 dk mı alsa bunu düz 30 dk yapalım. Bu süre hiç bir şey..

Ama özgün, yararlı, ilgi çekici içerik yazmak uzun zaman alır. Satmak istiyorsan öyle içerikler sat ben ancak onu alırım.