lostyazilim
tr.link

ApkOkulu

9 Mesajlar 778 Okunma
acebozum
tr.link

muhendisapo muhendisapo İlmi yayın. Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 12 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Blogum bir kac aylık olmasına ragmen gunluk 200 civarı tekıl hıt alıyor. Ben suanda siteye asırı derecede fazla reklam ekledim. Buna rağmen hit artar mı ?
http://apkokulu.blogspot.com.tr/

Görüşlerinizi bekliyorum.

elektronikssl
webimgo

hasimotto hasimotto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 2, (%100)
Ben reklamdan başka bir şey göremiyorum neredeyse. Googleden gelsem ve o hali görsem bir daha sitene girmezdim.

Dost acı söyler.

YusufCelik YusufCelik Öğrenmeyi Seviyor... Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)
Cidden yazık.Kusura bakma ama reklam çöplüğü daha fazlası değil :(

günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer

• Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 12 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Yusuf Çelik adlı üyeden alıntı

Cidden yazık.Kusura bakma ama reklam çöplüğü daha fazlası değil :(

Peki reklamları kaldırıp hiti nasıl arttırabilirim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)

muhendisapo adlı üyeden alıntı

Peki reklamları kaldırıp hiti nasıl arttırabilirim

Öncelikle kendine zor bir kategori seçmişsin.İnternette zaten apk sitesi fazlaca var ve bunlar botlarla veya ekipleri sayesinde seni tek başına girebileceğin uygulama sayısından katbekat daha fazla uygulama giriyor bulunmakta dahası senden daha önce uygulamaya girmeye başladıklarını da göz önünde bulundurursak apk kategorisinde şansın yok denilecek kadar az(tek başına olman söz konusu olunca) Sana tavsiyem farklı bir kategori seçip mümkünse daha az reklamla bu işe girişmen.Ben ziyaretçi olsaydım sitene girdiğim an çıkardım sayacına bastım ondan bile reklam çıktı gece gece güldürdün :)

• Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 12 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Öncelikle kendine zor bir kategori seçmişsin.İnternette zaten apk sitesi fazlaca var ve bunlar botlarla veya ekipleri sayesinde seni tek başına girebileceğin uygulama sayısından katbekat daha fazla uygulama giriyor bulunmakta dahası senden daha önce uygulamaya girmeye başladıklarını da göz önünde bulundurursak apk kategorisinde şansın yok denilecek kadar (tek başına olman söz konusu olunca) Sana tavsiyem farklı bir kategori seçip mümkünse daha az reklamla bu işe girişmen.Ben ziyaretçi olsaydım sitene girdiğim an çıkardım sayacına bastım ondan bile reklam çıktı gece gece güldürdün :)

:D ne gibi kategoriler önerirsin

• Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)

:D ne gibi kategoriler önerirsin

Sakın Teknoloji sitesi açma da o daha beter artık herkesin elinde bir tane teknoloji sitesi var o derece bende de vardı kapattım :D Teknoloji sitesi açmak için sağlam bir ekip lazım o kadar.Sana tavsiyem niche üstünde yoğunlaşman.Mesela Bilgisayar Oyunları üzerine bir site açmaktansa sadece Minecraft üzerine bir site açman yahut Teknoloji site açmak yerine Bilgisayar-Donanım üzerine bir site açman daha mantıklı olur çünkü kendini bir konuya vermiş olursun ve o kitleye seslenirsin.Tabi niche nin kötü yanlarıda var.Teknoloji konusunda 1Milyon ziyaretçilik bi potansiyel varsa (atıyorum) Bilgisayar-Donanım üzerine 50Bin ziyaretçilik potansiyel vardır fakat ziyaretçi elde etmen daha garanti olur.Eğer bu fikir kafana yattıysa 2-3 tane bahsettiğim gibi konu seçip aynı anda 2-3 site yönetebilirsin.Şu an aklımda bir proje var o gerçekleşmezse diye benim kendi şahsım için hazırladığım "B PLANI" budur :)

• Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 12 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Sakın Teknoloji sitesi açma da o daha beter artık herkesin elinde bir tane teknoloji sitesi var o derece bende de vardı kapattım :D Teknoloji sitesi açmak için sağlam bir ekip lazım o kadar.Sana tavsiyem niche üstünde yoğunlaşman.Mesela Bilgisayar Oyunları üzerine bir site açmaktansa sadece Minecraft üzerine bir site açman yahut Teknoloji site açmak yerine Bilgisayar-Donanım üzerine bir site açman daha mantıklı olur çünkü kendini bir konuya vermiş olursun ve o kitleye seslenirsin.Tabi niche nin kötü yanlarıda var.Teknoloji konusunda 1Milyon ziyaretçilik bi potansiyel varsa (atıyorum) Bilgisayar-Donanım üzerine 50Bin ziyaretçilik potansiyel vardır fakat ziyaretçi elde etmen daha garanti olur.Eğer bu fikir kafana yattıysa 2-3 tane bahsettiğim gibi konu seçip aynı anda 2-3 site yönetebilirsin.Şu an aklımda bir proje var o gerçekleşmezse diye benim kendi şahsım için hazırladığım "B PLANI" budur :)

şuan clash of clans adlı oyunu oynuyorum onunla ilgili yapsam nasıl olur?

• Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)

şuan clash of clans adlı oyunu oynuyorum onunla ilgili yapsam nasıl olur?

İyi Fikir:)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al