-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben reklamdan başka bir şey göremiyorum neredeyse. Googleden gelsem ve o hali görsem bir daha sitene girmezdim.
Dost acı söyler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cidden yazık.Kusura bakma ama reklam çöplüğü daha fazlası değil :(
günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle kendine zor bir kategori seçmişsin.İnternette zaten apk sitesi fazlaca var ve bunlar botlarla veya ekipleri sayesinde seni tek başına girebileceğin uygulama sayısından katbekat daha fazla uygulama giriyor bulunmakta dahası senden daha önce uygulamaya girmeye başladıklarını da göz önünde bulundurursak apk kategorisinde şansın yok denilecek kadar az(tek başına olman söz konusu olunca) Sana tavsiyem farklı bir kategori seçip mümkünse
daha az reklamla bu işe girişmen.Ben ziyaretçi olsaydım sitene girdiğim an çıkardım sayacına bastım ondan bile reklam çıktı gece gece güldürdün :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sakın Teknoloji sitesi açma da o daha beter artık herkesin elinde bir tane teknoloji sitesi var o derece bende de vardı kapattım :D Teknoloji sitesi açmak için sağlam bir ekip lazım o kadar.Sana tavsiyem niche üstünde yoğunlaşman.Mesela Bilgisayar Oyunları üzerine bir site açmaktansa sadece Minecraft üzerine bir site açman yahut Teknoloji site açmak yerine Bilgisayar-Donanım üzerine bir site açman daha mantıklı olur çünkü kendini bir konuya vermiş olursun ve o kitleye seslenirsin.Tabi niche nin kötü yanlarıda var.Teknoloji konusunda 1Milyon ziyaretçilik bi potansiyel varsa (atıyorum) Bilgisayar-Donanım üzerine 50Bin ziyaretçilik potansiyel vardır fakat ziyaretçi elde etmen daha garanti olur.Eğer bu fikir kafana yattıysa 2-3 tane bahsettiğim gibi konu seçip aynı anda 2-3 site yönetebilirsin.Şu an aklımda bir proje var o gerçekleşmezse diye benim kendi şahsım için hazırladığım "B PLANI" budur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**