-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar günde kaçtane link verilmeli siteye.
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Domain yaşı 1 yıldan Fazla olanlar için Maksimum 8 adet, 1 yıldan az olanlar için 5 adet Link verilmelidir, Burada en önemli Husus Domain yaşıdır, 1 aylık bir alan adını Backlink vermekten uzak durun.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam link alım link verim bunların eşit olduğunu düşünüyorum yani 10 siteye link verilmiş ancak bir siteden link alınmışsa bu problem olur. Düşüncem budur. ve link almakta şöyle sayfalarınıza eşit olarak linki dağıtın yani sadece anasayfanıza link vermeyin alt sayfalarınıza da link alın. Sayfa yazı vs... sayınız çok olursa link almanız da o kadar problemsiz olur ancak 5-6 sayfalık bir siteniz varsa 1000 siteden link almanız çok iyi olur mu tartışılır. tabi bunun en önceliği domain yaşıdır. 1 yıllık domaine link vermenizi önermem.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Neden 1 aylık siteye link verilmemeli açıklar mısınız. Link vermenin yasla bir alakası yok ya da az. Eger siten guncelse sıcak ziyeretcin varsa ve çogul hitin iyiyse yani siten seviliyorsa hiçbir sıkıntı olmaz. kendi sitelerimde denedim ve olumlu sonuclar aldım. lütfen sözlerinizi destekleyecek deliller ile konusalım. Ben bir çok ahatar kelimede daha yasını tamamlamayan bir çok sitenin onlarca backlink aldığını ve hiç bir sıkıntı olmadıgını her türlü ispatlarım. Lütfen faydalı içerikler ve cevaplar vermeye calışalım. Bir aylık siteye link vermek ya da 5 aylık burada 2 unsur vardır. Biri link veren biri link alan. Gidp te link çöplüğü sitelerden backlink alırsan faydası olmaz. ama zararı olur mu orasını bilmem. Yani hiç görmedim. 1 yada 5 aylık site eger bir gunde çok fazla adi backlink alırsan her türlü zarar ihtimali var. Burada ölçüt sitenin backlinke değer olup olmadığı. Özgün içeriği sıralamlarda bir katkısı olmadıgını da belirteyim. Ama iste backlink alırken siten özgün ise ve kullanıcı menun ise işte o zaman özgün içerik kraldır. Bakın ben suan bir siteden yazı alıp yapıştırıyorum ve ondan önde cıkıyorum. sitem 45 gunluk. Lutfen . . .
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sosyal medya sitelerine çalışmalısın , facebook, twitter, google plus, linkedin... ve youtube, blogspot, wordpress, tumblr... Haber siteleri iş görür, forum siteleri artık çöplük oldu ancak sitene ziyaretçi çekmek için iyi mecralar. Para ile tanıtım yazısı en iyisi, footer linkten uzak dur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben sayı olarak bir miktar belirlendiğini ne gördüm nede bu denli bir çalışma içerisine girdim. Site için öncelikle özgün içerik alt yapını oluştur daha sonra göreceli olarak tekil link çıkışları yap bundan kasıt nedir. Örneğin anahtar kelimende 10 sayfadasın 5 tane makaleden tekil backlink çıkışı yaptın 1 hafta bekle bu çalışma seni ne kadar ilerletecek diyelim 7 sayfaya geldin buna göre göreceli bir şekilde ilerle başarılı olacağın muhtemeldir.