-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim kendimi geliştirmek olsun arşiv oluşturmak olsun veya yazı yazmak için çabalarken bir şeyler öğrenmek olsun bir çok amaçta düşünüyorum. Bu konuda bir çok blog sitesi var benimde onlardan bir farkım olacağını sanmıyorum. Bir çok alanda makale yazıcam. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Açmamamı söylecek arkadaşlar neden açmıyım ? Blog sitesini farklı kılmak için neler yapılabilir ? Şimdiden teşekkür ediyorum.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Kaliteli içerik girersen , okuyucularına keyifli zamanlar sunabilecek içerikler oluşturabilirsen neden olmasın? Sonuçta farklı ses , farklı yorum her zaman ilgi görür. Ama bir farkın olmalı belli bir kaliten olmalı , yani birisi senin bloguna giriyorsa bunun bir sebebi olmalı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
-_- Bu sürekliliği yakalayabilirseniz güzel olur. Fakat çatlamalar başladığında mesela öğrenciyim dediniz.. Vize zamanınız gelecek finalleriniz gelecek muhtemelen ilgilenemeyeceksiniz.. Çok fazla konuya açılırsanız boğulursunuz. Kendinizi en rahat hissettiğiniz konularda makaleler yazmanızda fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
dediğin gibi önceden yazı stoklarsan ileride daha rahat edersin
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bence birikiminiz olan ya da kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda yazı yazmalısınız. değilse yazıların özgünlüğü, kalitesi ve devamlılığı zor olacaktır. ve bu konu kategorilerinin üçü geçmemesi gerekir. daha fazla konu dikkat dağıtır, yoğunlaşmayı engeller.