Yaklaşık bir saat önce bir mail aldım fakat bir şey anlamadım. Zayıf aksanı ve kullandığı keliemeler şüphelenmeme neden oldu. Daha önce böyle bir mail alan var mı?

Merhabalar,

öncelikle sitenizi cok begendim :-)

sibel ben, slimspots.com icin calisiyorum. Slimspots, bir alman internet marketing sirketidir. Sene 2009 yilinda kurulmustur. Dünyanin en iyi CPA-Networlar dan birisiyiz(Alexa Global = 547). CPA olarak „özel aksiyonlarda“ ödeme yapiyoruz. Örnegin yolladiniz Userler bir sayfa ya üye olursa, yada o sayfada bir şey alırsa, yada Telefon numarasıyla kayitli olursa, yada bir uygulama indirise… Bizdeki avantajiniz „özel aksiyonlarla“ daha fazla kazanc elde edebilirsiniz. Kazanc 0,40$ ile 25,00$(lead/sale) arasinda dir, Advertiser (Ürün Yapimcisi) bagli. Tabiki CPC/CPM-Networklar her 1.000 tiklama icin garanti paranizi kazana biliyorsunuz, bizde (CPA-Network) belki anca 2.000 User bir aksiyon yaparsa para kazana bilirsiniz, ama bu size daha fazla kazanc getire bilir. Belki bu kazanc icin CPC/CPM-Network da 10.000 tıklama gerekiyordur.

Ödeme modellerimiz: PayPal, Paxum ve Bank transfer.

Denemek icin, size popunder ve banner öneriyorum, sonraki zaman baska reklam cesitlerimizide deneye biliriz. Mobil popunder pek rahatsizlik vermiyor, aktif web sayfasi altinda acilan bir reklam cesitimiz.

Bir deneyin, memnun kalicaginizdan eminim. Isterdiginiz zaman reklamlari kaldira bilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa, lütfen benden irtibata gecin. Malvare yada ona benzer türde viruslar kesinlikle yoktur, sistem günde beskere taraniyor. Bir kac bilgiyi size PDF-Dosya olarak gönderiyorum. En yakin zamanda sizden haber almayi bekliyorum.

Saygilarimla,
Sibel