-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Merhabalar, Mozilla firefox'u kullanalı neredeyse 10 sene olacak, güvenliği, eklenti ve hızı itibariyle her zaman gözdem olmuş bir tarayıcı, seneler içinde ne kadar farklı farklı tarayıcılar çıksa da ve bilgisayarda 2-3 aktif tarayıcı olsa da her zaman için kullanımda olan benim için firefox olmuştur, fakat son günlerde artan çökme raporları, flash uygulamasıyla uyumsuzluğu ve en son olarak karşılaştığım alexa toolbar sorunu beni fazlasıyla çileden çıkartmaya yetti. Şuan ki en son sürüm alexa toolbar ile uyumsuz olduğu için kurulum yapılmamakta, 3 farklı pc de bu sorunu almaktayım.
Sorum, son 2-3 güncellemedir bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar mevcut mu ? Yada şuan ki sürüme alternatif, bu sürümde pek sıkıntı yok arkadaş, tavsiyemdir dediğiniz bir sürüm var mı ? Açıkcası bırakmak istemediğim bir tarayıcı, fakat bu gidişle aksi gerçekleşecek gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Konuyu takipteyim bende bekliyorum.
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Bende çok çok uzun süre mozilla kulandım. Ancak hatalardan dolayı mecbur Chrome kullanmaya başladım. Alıştım artık. Gerçekten bir dene istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı hatalara şuan sahibim güncelleme mevcut değil. Şuan Mozilla kullanıyorum. Neden ama bırakamıyorum arkadaşın kendisini. Sürekli çökme raporu alıp deli olsamda... Alexa toolbar bende yükleyemiyorum.
Konnektör
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Daha önce tek tercihim Firefox'tu yeni güncelleme geldikçe kötüleşti. 2 yıldan beri Chrome kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.