Turkgucu21 adlı üyeden alıntı

Değerli yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Bende senin gibi düşündüm işte dedim adam gibi bi site açarım gelirimiz ordan olur siteyi oturturum modlar yönetir bende hergün gezerim diyodum ama çok zormuş hocam tek başına böyle birşey olmuyormuş bunu öğrendim. Bu otomotiv işini beğenmeme sebebiniz nedir acaba ?

Hocam sektörle ilgili sıkıntı yok, bir markanın yan fabrikası. Yönetim aşırı berbat, amirlerin kişisel çıkarları için mesaiye kalınması, sabit yerin olmaması, biri parçaya okey deyip bir üstünün redlemesi ile tüm emeğin boşa gitmesi gibi bir sürü saçmalıklar. Tüm bunlar olmayıp, sabit stabil şekilde ilerleyebilse, her şey çok güzel olacak ama :)

Onun dışında otomotiv üreten firmalarda çalışman iyi olabilir, giriş-çıkışlar genelde sabittir. Duruşlar, tatiller falan derken bolca vaktin olur. Bizim fabrika Ramazan bayramında, bayram tatiliyle birlikte 15 gün çalışma yapmamış. Ocak ayında da 3-5 gün tatil yapıldı. Aşırı kar yağışı oldu, 2 günde tatil yapıldı. Direk üretici fabrikalar mantıklı seçim olabilir.