Turkgucu21 adlı üyeden alıntı

Genel Kültürmü hocam yoksa mutfağa bi ilgimi var sizde ?

Birde

Alaylı olarak başlamak artık işe yaramıyorum hocam sertivika şart ben şimdi bonservis kapak atmaya çalışıyorum oraya bi girirsem hayatım kurtulur gecenlerde 4.levneti geçtikten sonra ayazağa mesire alanında bu bonservisin merkezi var orada gökhan usta var yanına uğradım bi italyan aşçı getirmişler adamla sohbet ediyoz adam 30.000 tl üstü maaş alıyor geldi en kral otelde ağırladılar bi tanede manita vermişler yanına döndüm ustaya dedim usta bizim sucumuz neydi de bu adam 30.000 tl alıyoda biz daha 3.000 tl alamıyoz oda dedi yanlış yerde doğmuşuz dedi :D


Koza gıda ekol gıda başı çeker ve ondan sonraki tedarikçiler hepsi oralarda zaten
Bonservistede tanıdıklarım epey var o ahcilar hep gelir gider bu işin raconu bu demo sunum yemekleri için gelirler markaların şefleridir tanıtım yapar pişirme teknikleri gösterir gider :-)
Msa lılar hep sen gibi düşünür o gazla eğitim verirler empoze ederler sonra bir bakmışın bir elinde pekin ördeği cımbızla tüylerini temizliyorsun diğer elinde mayonez limon suyu ilave bir kaç ürün ile sos yapıyorsun
Yemek işi şans işi birde çevren yoksa bi ilerleme olmaz