WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir beklediği ve kullanmak için çeşitli yöntemler denediği “Sesli Arama Özelliği” için artık beklemenize gerek yok! Teknolojio’yu takip eden 50 kişi için bu özelliği aktif edeceğiz.

Öncelikle WhatsApp’ın sesli arama özelliğinden yararlanabilmek için Android bir cihaza sahip olmanız gerekmektedir. Sonrasında aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor:


    [*]Google Play Stora‘a girip WhatsApp’ı son sürüme güncelleyin.
    [*]Sonrasında WhatsApp’ı açın ve daha önceden bu özelliği aktif etmiş birinin sizi aramasını bekleyin. (Bu biz oluyoruz, yani numaranızı aşağıdaki formdan bize iletin ve bizde sizi arayarak bu özelliği aktif edelim.)

Sizi arayabilmemiz için buraya tıklayarak oluşturduğumuz formdan numaranızı bize gönderin. Numaranız kesinlikle kimse tarafından görünmeyecektir. Numarasını gönderen ilk 50 kişi yarın sabah aranacaktır.

NOT: Bizim tarafından aranan kişilerinde 50 kişiyi arayıp etkinleştirme hakkı vardır.



Yukarıda gördüğünüz gibi bu özelliği bizzat denedik; ses kalitesinin oldukça iyi olduğun söyleyebiliriz. Ayrıca WhatsApp üzerinden yapılan bu konuşmaların, Skype, Viber vb. diğer sesli konuşma uygulamalarına göre çok daha az MB harcadığı söyleniyor.

Kaynak: http://teknolojio.com/teknolojiodan-50-kisiye-whatsappda-arama-ozelligi-davetiyesi.html