Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Tutup tutmaması sana bağlı aslında. 7 aydır açık kanalım var. Sadece Android telefon ve tabletler ile ilgili video çekiyordum. 5 aydır video çekmiyorum. 1 hafta önce reklamlara kayıt oldum. 0.40 $ kazanmışım. 13.217 görüntülemem var. Eğer sen de kendine güveniyorsan bence tutar. Ama telefonları tanıtırken eğlenceli birisi olmaya çalış. Bazıları kazma gibi video çekiyor onların ki tutmuyor.

Son cümleye sonuna kadar katılıyorum :D Şahsen ben bilgiyi karşı tarafa aktarırken mıymıy ve tekdüze konuşulan tanıtım videolarını itinayla kapatıyor ve yenisini arıyorum.

Fikrin güzel, ancak rakiplerin güçlü. Bu konuda ShiftDelete, DonanımHaber vs. birçok büyük ekip çalışma yapıyorlar ve hatta telefonların ilk kez tanıtıldığı fuarlardan canlı yayın yapan bile var. Ama Ferdi Şahin'e yine katılıyorum, başarı tamamen senin ne kadar istikrarlı, azimli ve çalışkan olduğuna bağlı. Çünkü yapmak istediğin şey konusunda ciddi çalışma yapan az sayıda insan/ekip var ve diğerlerinin arasından sıyrılıp bu az sayıda ciddi çalışma yapan insanların arasına girebilmek senin elinde.

İyi çalışmalar.