Farkındaysanız bu sunumu yaptıgımda kimseyi zorlamıyorum ortada var olan bir kazanç sistemini sunuyorum duymamış arkdaşlara siz kendi düşüncenizi uygulayın kendinize.Bir platformu kötülemek özellikle birçok kullanıcı ödemesini alıyorken saçmalıktan ibaret bana göre.

Ödeme konusunda ise 0.25+%2 alırlar 0.25 i ise paypal kendi keser %2yi ise site kendi alır.Bu tarz sitelerde binlerce doları olan kullanıcılar var.Yatırım yapıpta karşılıgını alman kimse yok. 1 , 2 3, dolar neyse ama 100 200 dolar yatıranlar bugun kat kat parasını çekmiş durumda.

Örnek olarak paidverts de aktif olan en yüksek günlük kazanç 74 dolar? peki bunu nasıl açıklamıyı düşünüceksiniz çok merak ediyorum.

7 saat çalışıp 2500 TL havadan para veren bir şirket varsa paylaşın bizde bilelim.
tabiki satış yapma zorunlulugu, kota zorunluugu vb durumlarıda göz önünde bulundurun.

sabırsızlıkla bekliyorum 2500 tl durumunu açıklamnızı ve şirket ismini

darkthepro adlı üyeden alıntı

bu tarz sistemlerde çok puanın olsa bile çok fazla reklam geliyor 200 üzrrinde reklam sizin hayatınızdan giden çok fazla vakit 300 tane gelse 1 tanesi 30 sn ek doğrulama vs yaptınız bekleme vakti veriyor falan derken 1 dk buluyor 300 tanesi 300 dk o zaman buda ne oluyor 5 saaat boşuna giden vakit kazanç mı ? 0,5 dolar 5 dolar yatırsanız kazancınız 2,5 dolar 10 dolarda ise 5 dolar oluyor her yatırdığına karşılık ek olarakta kazancın bir kısmı parayı yolllayınca gidiyor örneğin 5 dolar yollatmak istediniz 1 dolar gönderim parasına gidiyor 10 dolar ise 2 dolar gidiyor yani 10 dolar yatırsanız bu on doalr hepsi gidiyor sizin cebinize kalan 4 dolar 5 saatin karşılığı bunu arttırmak için 2 yada 5 dolarlık pre üyelik alıyorsunuz size daha fazla kazanç sağlıyor eee gitti gene para daha yüksek puanlarda daha iyi reklam bedeli istiyorsanız filtre almadan biraz kötü etkileniyor ver filtreye 10 dolar ve bunlar sürekli anlıması gereken şeyler 1 gün bile bap puanlarına tıklamasanız üyelik hesabınızın 1 gün süresi gidiyor tatil moduna almanız için 5 dolar verip bekletmeniz lazım adam akıllı kazanç için binlerce referansınız olacak ki kar da olasınız yoksa her türlü siz zarardasınız bu adamlar sistemi oturmuş size para kaptırırmı karda olduğunuzu zannediyorsunuz 5 saat çalışıp ayda 320 tl alcağınıza gidin haftalık 7 saat çalışıp müşteri temsilcisi olun 2500 tl kazanın