iyide ben aylık 500 - 1000 lira kazanmak icin kurmadımki bu siteyi :( yorumun icin tesekkürler forumu zor kabul ettigine hem fikirim ancak vbulletinin bana verdigi linkten basvurdum durum aynı bir link var vbulletin costumer panelinde özel vbulletin kullanıcıları icin ordan basvurabiliyorsun durum aynı 50 tane gmail hesabı actım satsam mı onlarıda :D şaka bir yana sorun hit olsa neyse bişey demiyorum adam konularımı kopyala yapıstır görüyor facede rss grafiti var acaba bu facenin kodlaması hırsızlıgamı programlandı!? yani actıgım konuları faceden mi aliyorum görüyor!? bende su an mantıklı red sebebi tek hit olabilir tema ve kategori ismi sacma bir sebeb red icin heleki kopya icerik demesi küfürdür benim icin!! para veriyoz kendi aklımızla konu acıtyoruz hemde %100 özgün bazı konular türkiyede hic bir forumda eşi benzeri yok ama sonuc aynı sildim kategorileri konuolarda gitti sıfırdan basladım aynı ama siyasetle ilgili sert bir elestiri olunca red sebebine hemen uygunsuz dil demesini biliyorlar ah bu adsensenin mustafaları ah!!!! iki tokat atacan o zaman böyle insanların hayallerini emeklerini parasını cöpe atmayı düsünmeyecekler bile bir yandan haklılar dolu hile var adsense ile ilgili ama bu adamın adsense alması hem kısa sürede hem kopya bilindik ve heryerde bulunan bir temayla 10 üye 40 konuyla alması REZİLLİK bu adam sitesini bikac ay sonra kapatır zaten ama benim uzun süre sanalda kalacagımı en azından sunucumun kalitesinden anlaması lazım... tabi inceleme zahmeti gösteriyorsa o adsensenin mustafaları.
Ek Olarak: ödeme miktarı konusunda ikinci sırada kim var?