DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

demoya baktım simdi dikkatimi ceken bişey oldu kelimelere baktım googleden girişi gösteriyor ama kaçıncı sayfa kaçınsı sıra gösteriyormu ben göremedim ?
Ayrıca Sitenize arama motorları ile gelen son 100 ziyaretçi istatistiğidir.
diyor hepsini görme şansımız yokmu

birincisi, kelimeler raporunda google arama motorundan hangi kelimeden, hangi sayfaya, hangi google adresinden geldiğini görebiliyorsunuz. ilgili google sayfasına link bulunduğu için kaçıncı sırada ya da kaçıncı sayfada linkinizin göründüğüne bu şekilde bakabilirsiniz. ayrıca hangi sayfanıza geldiğini de açıkça görebilirsiniz.

ikinci olarak da sistemimiz son 100 ziyaretçiyi baz alarak analiz yapmaktadır

ilahi adlı üyeden alıntı

valla iyi hoş projede bir davetiye için ben 1 aydır bekliyorum ne ses var ne soluk en sonunda vazgeçtim say.ac ı kullanmaktan

ön kaydınızı yaptırdıysanız en yakın zamanda davetiyenizi alacaksınız. alt yapımız el verdiği kadar çok üyeye hizmet vermek istiyoruz. bununla beraber hizmet verdiğimiz üyelerimize de kaliteli hizmet vermek adına üyelik alımlarını zamana yayıyor ve sistem kaynaklarının yetersiz gelmesini farkettiğimizde yeniden çözüm arayışına giriyor ve bu zaman zarfında da ön kayıt alırken, davetiye gönderimi yapmıyoruz.

beklettiğimiz için özür dileriz. umarız ki davetiyenizi aldığınızda sistemimizi kullanmaya başlarsınız. size kaliteli bir hizmet deneyimi yaşatmanın gayreti içinde olacağız