lostyazilim
tr.link

seoda ılk sayfa olursam

16 Mesajlar 1.996 Okunma
lstbozum
tr.link

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)

katilcenin adlı üyeden alıntı

İlk sıraya çıkmak kolay değil. Zamanla özgün içerik + orantılı seo ile iyi yerlere gelebilir site. Onun dışında kısa zamanda yapılan hızlı seolar anlık yükseliş ardından hızlı düşüş getirir.

evt bu konuda zaman en buyuk faktor zaten

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
wmaraci
reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

ilk sırada bulunmanız aylık ortalama 2000 getirir. Fakat kelimede sıra düşünce hit düşüşü de baya fazla oluyor. 1. sayfanın sonuncu sırasında bulunursanız yaklaşık gelecek hit sayısı 200-300 arası bu da aylık 50-75 TL arası getirir.

TBM adwordste verdiğinden ne kadar farklı oluyor? Yani benim hesabımla senin verdiğin rakam arasında 10 kat var da ondan sordum.

alkanozgen alkanozgen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Rekabet düşük olarak baktığınız (adwors reklam durumudur )
2- Rakipleriniz büyük siteler var
3-Rakiplerinizin baclinklerini analiz edin
4- SİTE İÇİ SEO YAPIN SONRA SİTE DIŞI
5-ACELE ETMEYİN SABIR ÖNEMLİ
6-1.SIRA GELMENİZ ZOR BİRAZ AMA EN AZINDAN İLK 3 DE OLMANIZ YETERLİDİR
günde ortalama 2 bin tekil alırsınız çok rahat oyun sektöründe tık düşüktür o yüzden en azından günde 25-15-10 tl gibi bir getirisi olur

http://www.saksidunyasi.net/

YunusG YunusG WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 40 / 70
  • Ticaret 32, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

TBM adwordste verdiğinden ne kadar farklı oluyor? Yani benim hesabımla senin verdiğin rakam arasında 10 kat var da ondan sordum.

Duruma geniş çerçeveden bakmak lazım. Balon patlatma kelimesinde ilk sıraya çıkan bir site günlük yaklaşık olarak 20k hit alır. Oyun sitelerinde tıklanma oranı %4 seviyelerinde dolaşır. Bu da yaklaşık günlük 800 tıklama yapar. Tıklama başı 0.04 verse aylık 1000 TL eder. Fakat ben Adsense yerine başka bir reklam firmasını tercih ederim. Copacet'in bannerlarını kullanırım adsenseyle yaklaşık değerler veriyor ve oyun öncesi reklamı da mevcut. Ayrıca epic ads game'den popunder reklam alırım 1k gösterime 1-2 dolar arası veriyor üyeliğinin durumuna göre. Bu şekilde 2000 TL gelir sağlarım.

wmaraci
wmaraci

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

Duruma geniş çerçeveden bakmak lazım. Balon patlatma kelimesinde ilk sıraya çıkan bir site günlük yaklaşık olarak 20k hit alır. Oyun sitelerinde tıklanma oranı %4 seviyelerinde dolaşır. Bu da yaklaşık günlük 800 tıklama yapar. Tıklama başı 0.04 verse aylık 1000 TL eder. Fakat ben Adsense yerine başka bir reklam firmasını tercih ederim. Copacet'in bannerlarını kullanırım adsenseyle yaklaşık değerler veriyor ve oyun öncesi reklamı da mevcut. Ayrıca epic ads game'den popunder reklam alırım 1k gösterime 1-2 dolar arası veriyor üyeliğinin durumuna göre. Bu şekilde 2000 TL gelir sağlarım.

Anladım hocam. Ben adsense bazlı ve %1 düşündüm.

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)

önerınız ı düşünrbılırım lakın daha seoya başlama kararı almadım kararsızlık kotu bırşey kazanamazsam verdığım para boşa gıderse duşunup duruyorum.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al