elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
iyi olduğum yöne yönelirdim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
elektirik mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendimi kısıtlamazdım Türkiye ile uluslararası bir dil olan ingilizce ile dünyaya Türkiye'yi tanıtırdım ülkemiz tam bir turizm cenneti , tarihi veya gezilmesi gereken birçok yer var onları tanıtırdım ki kazanç açısından da TBM oranı 1-2 lira civarında tahminim !
OdemisWeb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster / Php Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Mobil Uygulama ve Yazılım
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%98)
Tek kelime ile YAZILIM. Ötesi yok!
Kozmik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sanallaştırma, hosting hizmetleri
bilginu
Seo, php, html, marketing professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo, php, html, marketing professional
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben hayatımda 5 kere sıfırdan başladım. İnsan hayatı boyunca her zaman sektör değiştirip sıfırdan başlayabilir. Keşke demek zaman kaybıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Önce sosyal medya. Orada yeteri kadar kitleye ulaşır ulaşmaz yeni bir mobil sosyal medya uygulaması kurar insanları çekerdim.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şu anda web programlama ile ilgileniyorsam bu hayatımda daha iyisinin olmayacağından dolayı. Dolayısıyla sıfırdan başlasaydım yine içgüdüsel olarak mı desem emin değilim ama içimden geldiği gibi gider ve yine web programlama olayını yapardım. Bazı şeyler seçimin ötesinde içinden gelir. Bir şeyi gerçekten seviyorsan bir kez değil 10 kez de sıfırdan başlasan yine onu sever ve yine ona yönelirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Facebookla ilk tanışanlar bizlerdik güzel bir sayfa kurmayı akıl etmeyen de bizlerdik. İlk kurulduğu yıllarda kendime birkaç tane facebook sayfası kursaydım. Şuan toplamda 2-3 milyondan fazla beğenisi olan facebook sayfalarım olurdu.
Neden derseniz haftalarca saçma sapan anahtar kelimelerde yükselmek için seo çalışmaları yapıyoruz. Yükseldikten sonra da elde ettiğimiz hit harcadığımız emeğe değmeyebiliyor. Adamlar yeni kurulmuş sitelerinde yayınladıkları bir haberi sosyal medyada paylaştıkları an binlerce ziyaretçi sitelerine akıyor, aşırı derecede maliyetsiz ve google e bağlı olmadan hit çekmek harika bir duygu olmalıdır.
İkinci olarak ise kendimi web programcılığı konusunda geliştirmek isterdim. Çünkü çoğu zaman özellikle php kodlarıyla kavga edecek hale geliyorum, kodlama bilmediğim için bazen en ufak bir işlemin, fonksiyonun içinden çıkamıyorum.
Ama hiçbir zaman için geç değildir; en kısa sürede özellikle php konusunda kendimi geliştireceğim. Kurmak istediğim farklı internet siteleri de var fakat ilk olarak hem maddi anlamda hem bilgi anlamında kendimi aşırı derecede geliştirmem gerekiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.