Facebookla ilk tanışanlar bizlerdik güzel bir sayfa kurmayı akıl etmeyen de bizlerdik. İlk kurulduğu yıllarda kendime birkaç tane facebook sayfası kursaydım. Şuan toplamda 2-3 milyondan fazla beğenisi olan facebook sayfalarım olurdu.

Neden derseniz haftalarca saçma sapan anahtar kelimelerde yükselmek için seo çalışmaları yapıyoruz. Yükseldikten sonra da elde ettiğimiz hit harcadığımız emeğe değmeyebiliyor. Adamlar yeni kurulmuş sitelerinde yayınladıkları bir haberi sosyal medyada paylaştıkları an binlerce ziyaretçi sitelerine akıyor, aşırı derecede maliyetsiz ve google e bağlı olmadan hit çekmek harika bir duygu olmalıdır.

İkinci olarak ise kendimi web programcılığı konusunda geliştirmek isterdim. Çünkü çoğu zaman özellikle php kodlarıyla kavga edecek hale geliyorum, kodlama bilmediğim için bazen en ufak bir işlemin, fonksiyonun içinden çıkamıyorum.

Ama hiçbir zaman için geç değildir; en kısa sürede özellikle php konusunda kendimi geliştireceğim. Kurmak istediğim farklı internet siteleri de var fakat ilk olarak hem maddi anlamda hem bilgi anlamında kendimi aşırı derecede geliştirmem gerekiyor.