-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Android/iOS App, E-Ticaret.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
3 ay önce başladığım gibi YouTuber :D Çok deli parası var ve oldukça eğlenceli :)
Sosyal olan her şey.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Mobil uygulama ile başlamak isterdim. Eğer ona yönelemiyorsam genel blog açar hangi alanlarda başarılı içerik ürettiğimi tespit eder daha niş bloglara yönelirdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Ben 3-4 yıldır edindiğim tecrübe için konuşacağım. Tek seçimim özgün bir blog açmak olurdu. Resmi değilde normal konuşma diliyle yazılmış yüzlerce yazı ve bu blog'da bir yazı girilsede okusak diye bekleyen binlerce takipçi. Gerçekten ne film sitesi ne başka birşey. Bu en iyisi. Keşke diyorum ki yıllar önce bu sektörle tanıştığımda bir genel blog açsaydımda içinde şimdi 300-400 yazı olsaydı. Herşey özgün, herşey kişisel yorum katılarak yazılmış. Geç kalmışta olsak, yakın bir zamanda düşünüyorum İnşallah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
suha
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallaha herkez mobil uygulama yapmak istiyor, ben pazarlamasını yapar işlerime değerli Arkadaşlarıma yaptırırdım, unutmayın arkadaşlar iş bulamadıktan sonra hiç bir işin bir anlamı yoktur, yapacağınız işi de bilmenizin bir çok avantajı olsa da müşteri bulamazsanız duvara toslarsınız, işte eğer mobil uygulama veya yazılımla ilgili iş bulursanız Outsource yaptıracak kişi bulursunuz ama burada bulurmusunuz onu bilemiyorum!!!
Ek Olarak: Benim Arkadaşlarıma tavsiyem bir iş yapacaksanız pazarlamayı ve esnaflığı öğrenmeniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece ada lua ruby python dillerine yoğunlaşırım.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç Bulaşmazdım...
https://ehilminer.com/ https://transferankaravip.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Tabi ki de ticaret üzerine bir web sitesi açmadan önce mobil bir sürümünü açarak tanıtımını gerçekleştirirdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
EnderGrafik adlı üyeden alıntı
Ben 3-4 yıldır edindiğim tecrübe için konuşacağım. Tek seçimim özgün bir blog açmak olurdu. Resmi değilde normal konuşma diliyle yazılmış yüzlerce yazı ve bu blog'da bir yazı girilsede okusak diye bekleyen binlerce takipçi. Gerçekten ne film sitesi ne başka birşey. Bu en iyisi. Keşke diyorum ki yıllar önce bu sektörle tanıştığımda bir genel blog açsaydımda içinde şimdi 300-400 yazı olsaydı. Herşey özgün, herşey kişisel yorum katılarak yazılmış. Geç kalmışta olsak, yakın bir zamanda düşünüyorum İnşallah.
ben biraz erken başladım.basit blog açtım dediğiniz gibi.şu an yeniyim ama adsense de alınca her gün yazmaya gayret ediyorum.bu gün bir de ingilizce yazı ekledim.özgürce gidiyorum inş.
herseyiblogluyorum.blogspot.com