-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bende takipteyim konuyu karar veremediğim bir durum benimde
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
adcash kullanmadım ama popads yi önerir misin dersen öneririm reklamlar sana görünmez doğrudur ödemelerini haftanın her günü yapar 5 dolar olduğu zaman akşamları 17-19 arası yollar kesintisi vs olmaz ne kazanırsan onu gönderir kullanıcıyı rahatsız eder mi dersen kötü yanı şu ki mesela ana sayfana girdi birisi bir yazıya tıkladı hemen gelir atar arkaya reklamı kullanıcının tekrar tıklaması gerekir yazın açıldı tamam yazını okurken atıyorum indirme linki mevcut bir yazı linke basar pat bir daha atar arkaya reklamı sonra kesiyor açılmıyor ama belki 3 veya 4. tıkda da yapabilir net hatırlamıyorum önceden denemiştim kendi sitemde en kötü mobilde kötü oluyor popup reklam bu yazdığım bilgisayar için ama çoğu kullanıcı artık sitelerden alıştı buna siteden direk çıkmıyor okumasına veya yeniden tıklamaya devam ediyor ama iş mobilde kötü neden dersen reklam yeni sekmeye açılıyor ama kullanıcının ekranı da yeni sekmeye gidiyor arada şu tür reklamlar çıkıyor işte samsun s3 ünde 3 tane virüs var hemen tarat sil gibi bu reklam kapaması sıkıntı oluyor ekrana uyarı vs çıkıyor ama kazandıranda bunlar gibi me geliyor açıkcası bu kullanıcının bazısı bu sayfayı kapıyor tamamda bazısı da kökten sitenizi de kapatabiliyor yani sitende 3-5 sn durmuş oluyor bu dediğim indirme siteniz varsa geçerli uzun bir metinde kimse kolay kolay bir yere tıklamaz sadece sayfa kaydırırken tıklayabilir ama geri döner muhtemelen aradığı şey sizdeyse indirme sitenizde aynı şekilde aradığı şeyi kullanıcıya veriyorsanız hemen kapasa da muhtemelen geri dönecektir bu saydığım bir sıkıntı ama koyduğumdan beri bir düşüş olmadı yani direk kapatan olsa da biliyorum geri dönüyor benim siteye kendi sitem için bunu söyleyebilirim sanırım popads için kafanızda bir şeyler oluşmuştur ama adcash i hiç kullanmadım onuda bilen arkadaşlar yazabilir
Ek Olarak: ayrıca hocam ilk sitenize girdim sadece sağ yana koyduğunuz sponsor alanda +18 reklam vardı hangi firma bilmiyorum ama
1 kişi bu mesajı beğendi.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
adhood ve gittigidiyor reklamı var.Adcash ile gelir elde edemezsiniz konu içi kötü yere konulmuş onun yerine adhoodu kaldırın onu koyun zaten adhood fazla vermiyor.popads konu içine an başa 300x250 boyutunda koyun veya 300x250 boyutunda adcash ve popadse koyun daha fazla gelir elde edersiniz rahatsız edicide değil
Türk hitlerini de sayıyor 5000 hite ~1.5$ popads
Adcashi bende tam anlayamadım sitedeki kampanyalar göre değişiyor bazen 1k 30 euro veriyor bazen bazen 15k hite 30 euro veriyor en iyisi popads kullanmayın adcash ve gittigidiyor kullanın benim şahşi görüşüm öyle
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
adcash direk yana açılıyor kullanıcın gözüne çarpıyor direk kapanma olasılığı neden dersen bu tür reklamlarda ilk reklamı kaparım ben başkaları da böyle yapabilir popads kendini arkaya atıyor aslında bunu da kaparım ben :) beni örnek gösterirsek ben arkada kalmasını tercih ederim reklam yayınlayan kişi olarak kapanma süresi daha uzundur bu size yarar sağlar birde kullanan sitelerin bazılarında denk geliyordun şuan var mı bilmiyorum direk açılınca dosya indirmeye başlıyordu o tür reklamlarda alıyordu popads de bu tür bir olaya denk gelmedim açık söylemek gerekirse
1 kişi bu mesajı beğendi.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yalnız bir e-kitap sitesi için +18 reklam hiç önermem hitiniz olağan derecede düşer.Şahsi görüşüm ama yine de siz bilirsiniz.
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
şu da kazancı ne kadar bilmiyorum popads den fazla adcash e devam edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
+18 reklam koymadım hocam. cpmfun sitesi gösterim başı kazandırıyor. Onun reklamını koymuştum demek onda +18 çıkıyor. Bende hiç çıkmadı. Kaldırıyorum hemen.