cpmfun kullanıyordum bir arkadaşım denk gelmiş dedi böyle böyle kendi sitesinde de vardı hatta sürekli sayfa yenile yenile yaptık bazıları baya açık geldi mesaj attım desteğe cevap gelmedi kaldırmıştım bende sayfanızı sürekli yenileyin denk gelirsiniz hocam
tamam hocam öyle yapayım. Çünkü ben de istemiyorum o tür reklamları. Bende hep oyun sitelerinin reklamları görünüyor.
Ek Olarak:
adcash direk yana açılıyor kullanıcın gözüne çarpıyor direk kapanma olasılığı neden dersen bu tür reklamlarda ilk reklamı kaparım ben başkaları da böyle yapabilir popads kendini arkaya atıyor aslında bunu da kaparım ben :) beni örnek gösterirsek ben arkada kalmasını tercih ederim reklam yayınlayan kişi olarak kapanma süresi daha uzundur bu size yarar sağlar birde kullanan sitelerin bazılarında denk geliyordun şuan var mı bilmiyorum direk açılınca dosya indirmeye başlıyordu o tür reklamlarda alıyordu popads de bu tür bir olaya denk gelmedim açık söylemek gerekirse
Adcash çok rahatsız ettiği için kaldırmış ve popads koymuştum ama ikisi de aynıysa ben de adcash'ı seçeceğim.
Ek Olarak: Popadstan ilk ödemeyi aldım. 5 Doları aşınca hemen istedim. Adamlar 24 saat olmadan ödememi yaptı.