herkes istediği gibi düşücelerini açıklayabilir ek olarak paidvertste en yüksek kazanca sahip kişi jo dur yani sitenin sahibi bilmiyorsanız söyleyim o adamın kendi reklamlardan geliri ek siz refernas kullanmadığınızı düşünsenizde direk jo nun referansıyla kayıt olursunuz ek olarak yazımı okumadığınız bile belli 7 saat gidip aylık 2500 dedim sıradan bir müşteri temsilcisi bile bunu alıyor geçen yıl arkadaş için çok baktık
tabiki düşünceleriniz paylaşabilrisiniz ben buna karşı çıkmasım yazınızıda okudm JO dediginiz site sahibidir kendi hisse ve payı vardır kazancı dogal olarak sistemdne düşmektedir.Birçok sitede bu şekildedir bende size söyledim 7 saat gidip 2500 tl veren sıradan müşteri tesilcisi işi hangi firmaya ait?
bu tarz ptc v.b kazanç sistemleri ek gelirdir iş degil ögrenci, işyerinde vakti olan, ev hanımları ... gibi birçok kişinin sadece küçük gelirler ile para kazanma sistemlerine üye olup yatırıım yaparak belirli yüzdeler ile para kazanmasıdır sadece bu bir iş degiş ek gelirdir. Kimseyi zengin etmez