Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.Bugün sizlere bir kaç eklentiden bahsetmek istiyorum.Bunlar benim gibi wordpress tutkunları için yararlı olacak onları güvende tutacak virüslerden arındıracak eklentiler
Hemen başlamak için acele ediyorsunuz galiba öyleyse hemen başlayalım fakat fazla listem yok ona göre
1.Antivirus for WordPress
Bu eklenti ile sitenizde virus var olup olmadığını öğrenirsiniz.Gerçekten şiddetle tavsiye edilen bir eklenti..Nasıl kullanılacağına gelirse hemen indirip ftpden atıp admin panelinden etkinleştirip eklenti sayfasına gidip orada bir tuş var ona tıklayıp bu eklentiyi kullanabilirsiniz.2 dakka içinde sitenizi tarar
Buradan indirebilirsiniz..
2.Login Lockdown
Bu eklentide gerçekten kaliteli bir eklenti.Sizde benim gibi neredeyse hergün yeni bir içerik eklemek için wp-admin panelinden giriş yapıyorsunuz.Fakat kötü niyetli bir kaç kişide sizin şifrenizi kırmayı deniyor.Bazende amaçlarına ulaşabiliyorlar.Her neyse bu eklenti ile wp-admin panelinde 3 kere şifreyi yanlış girerse ip adresi kayıt ediliyor ve bir daha şifre deneme hakkı elinden alınıyor.Yanlız aynı şey sizin içinde geçerli eğer sizde 3 kere yanlış girerseniz .. Nese korkutmayayım sizleri
Buradan indirebilirsiniz
3.Force SSL
Eklentiyi kısaca özetlersek, güvenilir olmayan bağlantıları tespit edip, oradan gelebilecek olası saldırıları engelliyor. Bu da sitenizin hem trafiğini, hem de güvenliğini düzene sokmuş oluyor.
Buradan indirebilirsiniz
KAYNAK