Normal ev interneti kullanmıyor onlar vps/vds kullanıyorlar nedir bunlar dersen genellikle yurt dışında bulunan internet hızları inanılmaz hızlı olan sanallaştırılmış bilgisayarlar senin işini aylık 20Tl lik bir vps görür ama hobi olarak yapıyorsun ya para verip reklamsız kendin upload edeceksin yada reklamlıları yayınlayacaksın ki reklamsız upload eden bulman zor
Ek Olarak: Pm atmıştım ama buradan da yazayım ihtiyacı olanlar kullansın.
Herkese merhaba benim de bir film indirme sitem var ve filmleri upload ederken uptobox a da yüklüyorum uptobox bir filehost ve yüklenen filmleri oynatma imkanı yarayan bir player geliştiriyor yani yüklediğim filmleri otomatik olarak convert edip playerinde oynatacak hale getiriyor şuan hala beta aşamasın da ama daha da iyi olacaktır diye umuyorum http://www.sinetayfa.net/arama/sonuc/19934 burada paylaştığım filmler var paylaştığım Türkçe dublaj filmleri alıp sitenize koyabilirsiniz sadece uptobox linklerine tıkladıktan sonra Create streaming link butonuna tıklayın size sitenize eklemek için gerekli kodları verecektir ayrıca diğer linkleri de indirme seçeneği olarak sunarsanız bana da teşekkür etmiş olursunuz çünkü bir film ne kadar çok indirilirse filehostlar onu o kadar geç siler umarım yardımcı olmuştur herkese kolay gelsin :)