sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

domain tercihlerin bence mantıklı olmuş ilk akla gelen kelime filmyorumlar bunun .com ve net için istenilen ücret normaldir. Senin bütçen olmadıgından .org tercih etmende gayet doğal. iyide yapmışsın. Tuttarsa zaten comunuı alırsın

.com ve .nete 2bin lira vermek gereksiz bence yorumunuz için teşekkür ederim.

Ek Olarak:

Leman adlı üyeden alıntı

her filmi izliyeceksin diye birşey yok diğer yorumlardan ve fragmanından (altyazılı) olanından'da 200-300 kelimelik makale çıkabilir ama bence sektör çok zor çünkü sitene gelecek insanlar genellikle profesyonel yorumlar bekler buda yetenek ister.

filmler hakkında gerçekçi ve filmi izlemiş kişi oalrak yorumda bulunmak istiyorum. Yani filmi izleyecek adamın aklında bir fikir uyandırcak. Siz bu filmi izlerseniz şöyle olur şu sahneler ağırlık basıyor konusu ilginç tarzı misal bir dostunuz size bir filmi nasıl anlatıyorsa bende ziyaretçilere o şekilde sıcak kanlı reel aktarmak istiyorum. tabi görüşümden önce filmin fragmanı yönetmenleri aktörleri ile genel bir incelemede düşünüyorum.

Ek Olarak:

Samusya adlı üyeden alıntı

Hayırlısı olsun. Film konusunda insanlarin ilk baktığı şey Imbd puanina bakiyorlar birde yorumlara.

Yolunuz acik olsun.Güzel fikir umarim tutulur..

çok teşekkür ederim.

Ek Olarak: Güncell