-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ben tanıtım yazısını 5-15 arası bir fiyata satıyorum 150 kelimeye.
makalenin 5 tanesini 10 liraya satıyorum. ona göre hesaplayın ama size uyarım bu işte edebiyat önemli değil, seo çok önemli. Siz web sitenizle alakalı yazıyı bir edebiyatçıya mı yoksa web master işlerinde koşan insana mı yazdırırdınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
ilkanbalkan adlı üyeden alıntı
ben tanıtım yazısını 5-15 arası bir fiyata satıyorum 150 kelimeye.
makalenin 5 tanesini 10 liraya satıyorum. ona göre hesaplayın ama size uyarım bu işte edebiyat önemli değil, seo çok önemli. Siz web sitenizle alakalı yazıyı bir edebiyatçıya mı yoksa web master işlerinde koşan insana mı yazdırırdınız?
o işleri kendim yapıyorum kız arkadaşım kadınlar ile akalı ya da moda ile alakalı makaleler yazıyor, seo konusunda da yardımcı oluyorum
Ek Olarak:
mühendis adlı üyeden alıntı
İşte referans amaçlı örnek olarak 3 tane 300 kelimelik makale ücretsiz verilir. Gerisi de %25 ucuza satılır. Ref oluşmaya başlar.
teşekkürler hocam :)
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam Bu işi yapmanız da ki amaç nedir ? Para kazanmak ise, bence ikiniz ortak bir site açın. Uzun vadede , makale satışından kazanacağınızdan çok daha fazlasını kazanırsın.
Kalemine çok güveniyorsan eğer, Site+ Makale satışını gerçekleştir derim
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Hocam Bu işi yapmanız da ki amaç nedir ? Para kazanmak ise, bence ikiniz ortak bir site açın. Uzun vadede , makale satışından kazanacağınızdan çok daha fazlasını kazanırsın.
Kalemine çok güveniyorsan eğer, Site+ Makale satışını gerçekleştir derim
Böyle bir işlem yapıyoruz tabiki, ama ileriki zamanlarda ne olur site kapanır mı vs vs diye bir garantisi yok sitede ama bu işin bitme batma gibi şeyleri yok.
http://www.alicankosedag.com.tr