Opera'yı yapanlar en iyi yazılımcılardan ya da Opera'nın en iyisi olduğunu düşünüyorsunuz madem niye Opera en çok kullanılan 2 tarayıcı arasında yer almıyor? :rolleyes: Bu sizin görüşünüz. Opera tarayıcısını kullandığınız için övebilirsiniz :)
Ancak ben Firefox kullanıyorum ve Firefox'u övüyorum. En çok kullanılan 2 tarayıcının Chrome ve Firefox, en köklü tarayıcının da Firefox olduğunu söylememe gerek yok zaten.
Tüm bunların hiçbirisi şuanda ne kadar kullanmasamda Chrome'un lider olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazıkki..
Ayrıca, hepsi yarışıyor Opera hariç demişsiniz evet doğru. Opera yarışmadığı için zaten en çok kullanılan tarayıcılardan olamadı.
Ancak ben Firefox kullanıyorum ve Firefox'u övüyorum. En çok kullanılan 2 tarayıcının Chrome ve Firefox, en köklü tarayıcının da Firefox olduğunu söylememe gerek yok zaten.
Tüm bunların hiçbirisi şuanda ne kadar kullanmasamda Chrome'un lider olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazıkki..
Ayrıca, hepsi yarışıyor Opera hariç demişsiniz evet doğru. Opera yarışmadığı için zaten en çok kullanılan tarayıcılardan olamadı.
Hayır hayır... Şuan yorumumu bile FF 3.5'den yazıyorum.Ama Opera'yı sonuna kadar desteklerim , sizlerede tavsife ederim..
Opera Rusya'da en popüler tarayıcı.Ne çabuk unutuldu cep telefonlarında ilk kullanılan tarayıcıyı :(
Opera yapar , kullanan kullanır.Yarışdığını düşünmüyorum ben.
Tarayıcıların yarışları ve liderlikleri kullanıcıların tercihine bağlı.
Kiminiz Chrome diyor , kiminiz Firefox yada ben Opera.Hepimizinde haklı sebepleri var.Ama kullanmadan bilemezsiniz.Opera'yı gerçekten kullanın sonra bu tarayıcı hakkında yorum yapın ;)