Yasinizin kiymetini bilin, bu aralar cok genc yasinda bu alanda insanlar görüyorum, seviniyorum aslinda. Sizde bizim gibi olmayin, bircok kisi yasi ilerledikce artik pek umursamadi okumayi veya alaninda prof. olmayi, bizde erken yaslarda merak saldiydik ama bizi destekleyen ailemiz ve cevremiz yoktu, o zamanlar Bilgisayardan cok iyi anliyorum büyünce Bilgisayar Müh. olacagim dedigimde herkes Sen mi? diye tuhaf tuhaf tekpiler veriyordu. Bilgisayarin nesinden anliyorsun felan diyip ailem beni kücümserdi ve cevrem. Simdiki gencler cok erken yasta site actiklarinda yazilima olsun yada grafige ilgi merak saldiklarinda hatta cok iyi bildiklerinde kimse sasirmiyor. Artik yeni nesil böyle diyorlar. Basarili olmak icin diploma her zaman sart, sadece okumakta yetmiyor maalesef. Ankarada bircok bilisim seminerleri felan oluyor, yada istanbulda, oralarda katilmak gerekir. Artik genclerin yolu daha acik. Bu arada Türkcen cok iyi, senden daha büyükler senin kadar yazamiyor. Yolun acik olsun, basarilar.