-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Arkadaşlar günde 3 özgün makale yazacağım ve blogspot uzantılı blogumu ne üzerine açmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi alanda meraklıysan ve yazmaktan zevk aldığın bir konuya yönelmelisin piyasanın bir teknoloji bloguna ihtiyacı var ama senin bu konuda bir bilgin yoksa ve merakın yoksa açmanın hiçbir anlamı yok blogger modasıda geçti gibi düşünüyorum :)
makalelerinin özgün ve güncel olması gerekmekte bunun içinde merakının olduğu ya da bilgili olduğun bir konu üzerine blog sayfası açmalısın diye düşünüyorum
Leman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar aynı konular kendini tekrarlıyor hep aynı sorular ve cevaplarıda hep aynı ben yinede cevabını yzayım ancak konu açmadan önce forumun arama kutusuna ilgili başlığı ararsanız yine aynı yorumları bulursunuz.
-Öncelikle sevdiğin alan olmalı.
-Sonrasında bilgi sahibi olduğun veya kolayca bilgi sahibi olabileceğin
-Ve en az 365 makale yazabileceğin (illa senin kapasitenle alakalı bir durum değil bazı alanlar varki maksimum 20 konu ya çıkar ya çıkmaz öyle bir alan bulmalısın ki yüzlerce içerik ekliyebilesin.)
-Alan seçiminde etkili faktörlerden biride alanın zorluğu ve talep oranı. ( google trends ve adwords kullanarak analiz yapmalısın)
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
3 makale yazacak isen bunu ancak sen belirleyebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknoloji bloğu açacaksan telefon incelemesinden çok gündemde ki konulara dair kendi görüşlerini yaz. İnsanların senin bloğunu takip etmesi için bir nedeni olması lazım, yoksa gidip telefon incelemesi koyarsan onlar her yerde var zaten. Önemli olan farklı olabilmektir bana göre.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
blogger üzerinden bence kendi düşüncelerini paylaşabileceğin bir blog kur güncel olayları tart biçimlendir uygula insanlara sun