serkandinc adlı üyeden alıntı

503 konusunda iletişime geçtim. Ancak ne hikmetse siz hiç bu hata ile karşılaşmadınız. Yine ne hikmetse hep ben Wordpress admin panelinde işlem yaparken karşılaştım ve onca emeğim her defasında boşa gitti.

Kullandığım hosting planı ücretsiz değil Business hesaptı. Ve bir çok müşterime sizin yüzünüzden rezil oldum. Çoluk çocukla uğraşmaktansa 14 tl yerine 25 tl verip daha düzgün bir hosting almasını herkese tavsiye ederim.

Kullandığınız hosting firmasının da telefon ile destek ve belirli bir adresi olmasına dikkat etmenizi özenle söylerim.



murro adlı üyeden alıntı

Hostinger hosting nasıl ?
hostinger ücretsiz hostingi paralı hosting öncesi deneme amaclı kullandım çok sık 503 hatası aldım, günün büyük bir bölümü siteye ulaşılamıyordu, bir eklenti yüklemek ölüm gibiydi. fiş açtım sistemde hiçbir sıkıntı görülmediği belirtildi. bende sistemin sıkıntısız hali buysa sıkıntılı hali Allah bilir nasıl olur diye ücretli hostuna geçmedim.
Tek artısı kontrol paneli güzeldi
Sonuç olarak : hostinger hostingi tavsiye etmiyorum


Merhaba,

Maalesef tarafımızda oluşturamadığımız problemleri inceleme fırsatımız olmayabiliyor. Lütfen destek servislerimizi geliştirmek adına geriye dönük bir inceleme yapabilmemiz için site adresinizi yazabilir veya e-posta gönderebilir misiniz?



Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.