-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
buraktolga adlı üyeden alıntı
Arkadaslar dun aciklamami yaptım bugün toplu aticam diye belirttim. Yoğun olmasaydim zaten aticaktim işin içine vicdan sokmayalim anlayışlı olalım lütfen.
hocam senden yana sorun yok haber vermeyenler için diyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
BakalimBilelim adlı üyeden alıntı
-Tüm üyelere 17-18 mart yorumları atıldı. Toplamda her üyenin sitesine 4 yorum bırakıldı
-Yorumlar nuri ve okan nikleri ile atıldı. Forum sitelerine ekoeko üyeliği ile girildi. Antikkafa.com sitesine ise EKrem disquis hesabı ile yorumlar bırakıldı.
-Sitelerin tümüne alexa üzerinden girildi ve 15er dakkadan fazl gezintiler yapıldı
Herhangi bir eksiklik gören buyursun söylesin...
Ek Olarak: Benden yana şikayeti veya bana önerisi olanınız var ise söyleyebilir, ona göre düzeltelim hatamız vs var ise...
www.bakalimbilelim.com
Yorumlar için teşekkürler hocam, gayet güzelce çok kısa tutmadan yazmışsınız yorumları :)
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Online-oyuncu: 2 yorum yapıldı
bilgininevi.net: 2 yorum yapıldı
Bakalimbilelim.com: 2 yorum yapıldı. (Yeni içerik eklenmeli, yeni içeriklerin çoğunu yorumladım)
Antikkafa.com: 2 yorum yapıldı. (burada yorum yapmakta nedense zorlanıyorum. Aklıma yazacak yorum gelmiyor.)
modacaffe.com: (aysem ismiyle yorumlar yapıldı, genelde bayanlara hitap eden içerik olduğu için yorum yapmakta zorlanıyorum. Saçma yorumlar bıraktıysam kusura bakmayın.)
aktifekran.com: 2 yorum yapıldı, sitenizde çok fazla sorgu var sanırım sayfa geçişleri biraz yavaş
bilginehri.com: 2 yorum yapıldı
Yorumlar aktif belirtilmediği sürece SystemHack ismiyle yapılmıştır. Gezintiler sürüyor. Eksik kalan veya unuttuğum yorumlar olursa bildirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
BakalimBilelim adlı üyeden alıntı
Hocam içerik konusunda her hafta bir içerik şeklinde gidiyorum sistemli olarak. Farklı isimle benzer yorumlar da yazabilirsin. Neticede bir nebze hak da veriyorum bu konuda.
Doğru hocam farklı isim olayı aklıma gelmedi bir an, şimdi siz diyince beynimde ışık yandı :D