-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Herkese merhabalar arkadaşlar. Günden güne büyüyen Oyun kanalım için artık takipçilerini ufak bir ödüllendirmem gerektiğini düşündüm bunun için de bir çekiliş yapmanın uygun olabileceği kanısına vardım. YouTube kanalım imzamda mevcut inceleyebilirsiniz. Şimdi nasıl etkili bir çekiliş düzenleyebilirim bununla ilgili önerilerinizi almak istiyorum.
Düzenleyeceğim çekiliş için tanıtımlarını yapabileceğim sponsorları nasıl bulurum veya ulaşırım ?
Online oyun videoları hazırladığım için bu oyunların sanal paralarını çekilişe katmak sanırım çok güzel bir sürpriz olur izleyicilerime. Fakat bu online oyun sanal paralarını da bir sponsordan denk getirsem onun tanıtımını yapsam hiç fena olmaz bunun için bu oyun paralarını satan sitelere mi baş vurmalı ?
Geri dönüşün hem bana hem de sponsorlarıma oldukça etkili olması için çekilişe ne tür şartlar koymalıyım ?
Çekiliş sonuçlarını hem YouTube'dan canlı yayınla mı yoksa blogumdan bir yazı ile mi açıklamalı ?
Umarım sorular fazla zor değildir her türlü fikire açığım pm yorum yardırabilirsiniz teşekkürler :)
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Oyun hediye edebilirsin sponsor hakkinda bilgim yok ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Yani hocam cdleri yollamak kargo parasi yaratir steamden filan verseniz daha iyi bence :)
Leman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
steam oyunları vereblrsn direk oyun veya nakit para
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Ben tewekkur ederim :) Cekilis yapmayin yarisma yapin daha iyi cekilis haramdir .. Yarisma emek verilerek yapildigi icin haram degil diye biliyorum
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapacağınız yarışmanın sonunda katılımcıların mail adreslerini toplarsınız, çekiliş yapan programlar var onları kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
KomikBrokoli adlı üyeden alıntı
Ben tewekkur ederim :) Cekilis yapmayin yarisma yapin daha iyi cekilis haramdir .. Yarisma emek verilerek yapildigi icin haram degil diye biliyorum
Hocam orası öyle ama atıyorum belirli yoruma ulaşan kazanır olayı olsa. İlk yorum atan kazanıcak geri kalan sadece uğraştığı zamanla kalıcak. İkisininde dezavantajları var tabiki. Daha güzel hiç yapılmamış bişey bulunmalı :rolleyes:
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum