-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Bir örnek ile sorumu sormak istiyorum.
Ana domainimiz var ve tüm icerigi ÖZGÜN olarak ekliyoruz siteyi özgün bilgilerimizle doldurduk.
Bu konuya ait benzer 10 domain satin aliyoruz ve hepsini ana domain'e "yönlendiriyoruz".
Burda yönlendirmekten kast ettigim
anadomain.com'da ne gösteriyorsa
o siteye yönlendirmeden ikincidomain.com sitemizdede ayni icerigi göstermesi... (yani anadomain.com'a yönlendirmiyor sadece icerik ayni)
Bu durumda ne yapmaliyim seo'ya olumsuz etkisi varmidir sonucta kopi gibi gözükecek? insaAllah anlata bilmisimdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farklı iki domainde aynı içerik mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farklı sayfalarda aynı içeriğin olması ne kadar Özgün olur bilmiyorum, konuyu açarken konu ile alakalı olan domainden açın ana sayfada paylaşırken altına kaynak belirtin zarardan cok faydası olacağını düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onun yerine diğer pek çok domaini ana domaine yönlendir tek sitede bulunsun içerik kardeşim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
o tamamen googleye bağlı bişey bazen kopya site ana siteden daha çok ziyaretçi topluyor sen çekinmeden yap bişey olcağını sanmıyorum nette binlerce bir birine benzer site var.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Elbetteki her şekilde kopyadır hocam. Yazı sizin ama mantıken arama motoru bunu kopya algılar. Bunun yerine şunu yapmak mantıklıdır; Ana domainde yayınladığınız yazıyı indeks aldıktan bir süre sonra, alt domainlerde birkaç cümlesini değişerek pratik bir şekilde yayınlamak ve arada sırada ana domaine link vermek, bana göre en mantıklısı gibi geliyor. Tabi böyle bir mantıkla hareket etmek istediğinizi düşünerek konuşuyorum.
Ki yeni indeks almış ya da aynı anda aynı içeriği diğerlerinde yayınlamanın, çok yakın aralıklarla olduğu için ana siteye de olumsuz etki edeceğini düşünüyorum. Arama motoru, özellikle de googleyi anlamak pek mümkün değil. Böyle gereksiz risklerden uzak durmak en iyisi gibi.